Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στενεύουν τα περιθώρια

Ο Σταμάτης Βελλής δεν μπορεί να βρει διάδοχη κατάσταση στον Απόλλωνα Σμύρνης και τα περιθώρια του χρόνου έχουν αρχίσει να στενεύουν επικίνδυνα. Ο Σταμάτης Βελλής δεν μπορεί να βρει διάδοχη κατάσταση στον Απόλλωνα Σμύρνης και τα περιθώρια του χρόνου έχουν αρχίσει να στενεύουν επικίνδυνα.

Στον Απόλλωνα οι συζητήσεις βρίσκονται ακόμη στο στάδιο των διαπραγματεύσεων και δεν μοιάζει να υπάρχει λύση στον ορίζοντα.

Η πιο σοβαρή πρόταση που είχε στα χέρια του ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης Σταμάτης Βελλής έχει πλέον ελάχιστες πιθανότητες να προχωρήσει και οι εναλλακτικές που υπάρχουν μοιάζει να είναι περιορισμένες. Οι επαφές που έγιναν τις τελευταίες ημέρες δεν έφεραν αποτέλεσμα, οι άνθρωποι που είχαν συζητήσει με τον Σταμάτη Βελλή δεν μπορούν να προχωρήσουν και πλέον δεν υπάρχει λύση την οποία να εμπιστεύεται ο ίδιος για την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ.

Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να υπάρξει μια διαδικασία αλλαγής που θα διαρκέσει χρόνο, αφού οι μετοχές θα πρέπει να επιστρέψουν στον Ερασιτέχνη και εκείνος να τις δώσει, αφού ο Σταμάτης Βελλής δεν δέχεται το «ιστορικό» βάρος της μεταβίβασης σε άνθρωπο που δεν τον εμπιστεύεται.

Τα περιθώρια, πάντως, έχουν στενέψει επικίνδυνα, παράλληλες κινήσεις δεν έχουν γίνει σε επίπεδο οργάνωσης που να εξασφαλίζουν την ομάδα και αυτό σημαίνει πολλά για το μέλλον της στην κατηγορία. Οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον Ερασιτέχνη, όσο και κοντά στον Σταμάτη Βελλή δεν είναι πλέον τόσο αισιόδοξοι για την επόμενη μέρα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep