Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αναζήτηση χωρίς αποτέλεσμα

Η άνοδος στην Football League φαίνεται πως φέρνει σε αδιέξοδο τον Απόλλων Αθηνών, αφού ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Σταμάτης Βελλής είχε τονίσει πως δεν μπορεί να μείνει σε μεγαλύτερη κατηγορία. Η άνοδος στην Football League φαίνεται πως φέρνει σε αδιέξοδο τον Απόλλων Αθηνών, αφού ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Σταμάτης Βελλής είχε τονίσει πως δεν μπορεί να μείνει σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Ο Σταμάτης Βελλής έχει αρκετές επαφές τον τελευταίο καιρό ώστε να βρει τη διάδοχη κατάσταση για τον Απόλλωνα Αθηνών, αλλά χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Η πρόθεση του Σταμάτη Βελλή να φύγει από την ΠΑΕ όταν η ομάδα ανέβει στην Football League ήταν δεδομένη και την είχε εκδηλώσει αρκετό καιρό πριν. Παράλληλα ο ίδιος αναζητούσε την διάδοχη κατάσταση ώστε να είναι πιο ομαλή η μετάβαση στα διοικητικά της ομάδας και να μην χρειαστεί να φτάσουν σε οριακό σημείο τα πράγματα για την ομάδα. Αυτό δεν συνέβη και πλέον ο χρόνος πιέζει αρκετά διότι η ομάδα πρέπει να ετοιμαστεί για το πρωτάθλημα και να οργανώσει το αγωνιστικό κομμάτι.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη έχει αποκλείσει με απόφαση Γενικής Συνέλευσης να πάρει την ΠΑΕ και αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί να την «τρέξει» παρότι οι οικονομικές απαιτήσεις είναι μικρότερες από κάθε άλλη σεζόν. Τις τελευταίες ημέρες έγινε μια προσπάθεια να τον μεταπείσουν και να παραμείνει στη διοίκηση της ομάδας, αλλά ο Σταμάτης Βελλής έβαλε φρένο και σε αυτό με συνέπεια να μεγαλώνουν τα αδιέξοδα για την ΠΑΕ.

Οι επαφές που έχει κάνει τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχουν φέρει κάτι χειροπιαστό, αφού κανένας σοβαρός επιχειρηματίας δεν δείχνει την διάθεση να δώσει χρήματα στο ποδόσφαιρο σε μια τέτοια εποχή και τις επόμενες ημέρες θα φανεί ποια λύση θα προτιμηθεί.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep