Το αήττητο δεν τον παρασύρει

Τετραήμερο ρεπό στον Απόλλωνα. Εκτίει με Καλλονή, Πανελευσινιακό ο Μπαρτολίνι.

Αήττητο σερί... 11 μηνών έχει συμπληρώσει ο Απόλλων Σμύρνης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πέρασε άνετα (2-0) από το Μενίδι, απομακρύνθηκε, έστω προσωρινά, 12 πόντους από τον 3ο Άρη, όμως η έως τώρα πορεία δεν παρασύρει κανέναν. Οι «κυανόλευκοι» τονίζουν σε κάθε ευκαιρία ότι ακόμα τίποτα δεν έχει κριθεί, όμως κανείς δεν παραβλέπει πως εν μέσω της κόντρας που έχει ξεσπάσει μεταξύ των Θεσσαλονικέων και της Λαμίας οι ίδιοι συνεχίζουν απερίσπαστοι την πορεία επιστροφής στη Super League.

Από τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό ξεχώρισε η επιστροφή του Γιώργου Βαλεριάνου στο αρχικό σχήμα μετά τις 18 Μαρτίου, ένδειξη του ότι βγήκε από το «ψυγείο». Σε ό,τι αφορά στον Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στους αγώνες με την Καλλονή και τον Πανελευσινιακό.

Ο τεχνικός, Άκης Μάντζιος έδωσε τετραήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και τους ανανένει τη Δευτέρα του Πάσχα στο γήπεδο. Μάλιστα, οι «κυανόλευκοι» δεν έκαναν τη Μεγάλη Πέμπτη (13/04) προπόνηση, αφού μετά τον αγώνα ακολούθησε χαλάρωμα.

Last modified onΠέμπτη, 13 Απρίλιος 2017 12:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep