«Μη χύσουμε την καρδάρα»

Ήρεμος και χαρούμενος ήταν ο Άκης Μάντζιος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αχαρναϊκό.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Άκης Μάντζιος είδε την ομάδα του να «καθαρίζει» το ματς με δύο γρήγορα γκολ, σημείο στο οποίο στάθηκε και ο ίδιος στις δηλώσεις του. Το FL News βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και σας παραθέτει όσα είπε ο προπονητής των «κυανόλευκων»:

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη. Μπήκαμε δυνατά από την αρχή, πετύχαμε δύο γρήγορα γκολ και από κει και πέρα ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι, απέναντι σε έναν αντίπαλο που προερχόταν από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Είναι σημαντικό που μείναμε στην κορυφή. Τώρα θα ξεκουραστούμε για το ντεμαράζ των τελευταίων αγωνιστικών.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και στον κόσμο που μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι. Πλησιάζουμε στον στόχο που έχουμε, αλλά ακόμα υπάρχουν επτά παιχνίδια (σ.σ. το όγδοο είναι με τον Πανθρακικό). Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και πειθαρχημένοι για να μην χύσουμε την καρδάρα».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, ο Γιώργο Ντάσιος επεσήμανε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά καταφέραμε από την αρχή να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα. Προηγηθήκαμε νωρίς και κάναμε πιο εύκολα τα πράγματα για μας στην συνέχεια. Το πιο σημαντικό είναι να μαζεύουμε βαθμούς. Έχουμε βέβαια, μια διαφορά ασφαλείας, αλλά πρέπει να την διατηρήσουμε, αφού ακολουθούν τα ντέρμπι. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι, όπως σήμερα».

Last modified onΤετάρτη, 12 Απρίλιος 2017 20:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep