«Πρώτα η άνοδος»

Η αφιέρωση του Δημήτρη Διαμαντόπουλου και ο στόχος με τον Απόλλωνα.

Συντήρηση δυνάμεων έκανε ο Απόλλων Σμύρνης μετά τα δύο γκολ που σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναιγιάλειο. Αυτό υποστήριξε ο σκόρερ, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, ο οποίος αφιέρωσε τα τέρματα στον γιο του και δήλωσε ότι θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενος αν συνδυαστεί η άνοδος με την παρουσία του ίδιου στην πρώτη θέση των σκόρερ. Συγκεκριμένα, είπε:

«Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δουλέψαμε αυτές τις 20, δεν θυμάμαι πόσες μέρες ήταν η διακοπή. Είχαμε στόχο, είχαμε πλάνο, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε πολύ νωρίς με δύο γκολ. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι για εμάς τελείωσε. Ασυναίσθητα στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπήρχε το παιχνίδι της Τετάρτης. Κάναμε κατά κάποιο τρόπο συντήρηση δυνάμεων. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τους βαθμούς. Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε πάρα πολύ. Συνεχίζουμε».

Για το γκολ που σημείωσε, «κρεμόντας» τον τερματοφύλακα«Αυτό που σκέφτηκα, αυτό έκανα. Ήθελα να πλασάρω προς εκείνη τη γωνία. Έχασα την ισορροπία μου, αλλά είχα βάλει το πόδι όπως ήθελα και όπως έπρεπε και ευτυχώς για μένα και την ομάδα μου πήγε στα δίχτυα. Το αφιέρωσα στον γιο μου».

Για τον προσωπικό του στόχο και αν θέλει να βγει πρώτος σκόρερ«Προσωπικός στόχος είναι να βγει η ομάδα. Τώρα αν έρθει και αυτό, θα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, αν μπορέσω να πετύχω και τα δύο μαζί. Το έχω κάνει στο παρελθόν. Θα είναι πολύ τιμητική διάκριση. Το μόνο που σκέφτομαι, με κάθε είδος ειλικρίνειας, είναι να βγει η ομάδα».

Last modified onΣάββατο, 26 Νοέμβριος 2016 02:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep