«Φοβού τους ευεργετηθέντες»

Επίθεση του Απόλλωνα στον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο!

Από τα ΜΜΕ υποστήριξε ότι έμαθε ο Απόλλων τη μεταγραφή του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου στην ΑΕΚ! Με ανακοίνωση που φέρει τίτλο «Φοβού τους ευεργετηθέντες», ανέφερε ότι διαπραγματευόταν μαζί του για την ανανέωση του συμβολαίου του και έπειτα από την εξέλιξη αυτή αποκλείστηκε από την αποστολή για τον αγώνα με την Παναχαϊκή, γιατί: «το κεφάλαιο Απόλλων έκλεισε οριστικά για τον συγκεκριμένο»!

Φυσικά, η διοίκηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» δεν παραδέχτηκε ότι καθυστέρησε πολύ να ξεκινήσει συζητήσεις ανανέωσης με τον Βασιλαντωνόπουλο, τη στιγμή που ο ίδιος μπορούσε από τον Ιανουάριο να δώσει τα χέρια με όποια ομάδα επιθυμούσε.

Η ανακοίνωση:

«Φοβού τους ευεργετηθέντες.

Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ ότι ο ποδοσφαιριστής Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος εντάχθηκε στο δυναμικό άλλης ΠΑΕ, η οποία κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Super League. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα μας και αγωνιζόταν στους αγώνες play off, οι οποίοι όπως γνωρίζουμε όλοι συνεχίζονται ακόμα και σήμερα. Κατόπιν αυτού ο ποδοσφαιριστής αποκλείστηκε από την αποστολή της ομάδας μας για τον σημερινό αγώνα με την Παναχαϊκή. Άλλωστε το κεφάλαιο Απόλλων έκλεισε οριστικά για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή».

Last modified onΤετάρτη, 10 Ιούνιος 2015 15:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep