Από 10 ευρώ με Παναχαϊκή

Οι διοικούντες τον Απόλλωνα Σμύρνης ενημέρωσαν για τις τιμές των εισιτηρίων στον αγώνα με τους Αχαιούς

Το φινάλε των play off της Football League βρίσκει τον Απόλλωνα Σμύρνης γηπεδούχο με αντίπαλο την Παναχαϊκή. Στόχος των «κυανόλευκων» είναι να κλείσουν νικηφόρα τη χρονιά, περιμένοντας την στήριξη των οπαδών τους σε ακόμη ένα ματς στη Ριζούπολη. Οι ιθύνοντες της ομάδας ενημέρωσαν πως τα εισιτήρια του ματς θα κυκλοφορήσουν ανήμερα του αγώνα (Τετάρτη 10/6) και θα τιμώνται στα 10 ευρώ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Παναχαϊκή, (Τετάρτη, 10/6/2015, 18:00) για την 10η αγωνιστική ημέρα, των play off, του πρωταθλήματος της Football League, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει:

Η διάθεση των εισιτήριων θα γίνεται την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 16:00. Οι φίλοι της Παναχαϊκής που θα βρεθούν μεμονωμένα στο γήπεδο θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Θύρα 6. Εκδοτήριο εισιτήριων θα λειτουργεί στη Θύρα 3 (τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ).

Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ Παναχαϊκή 2005 θα φιλοξενηθούν στο VIP μπουθ του γηπέδου, το οποίο βρίσκεται στον χώρο των δημοσιογραφικών θεωρείων. Όσοι φίλαθλοι είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας.

Τιμές εισιτηρίων
Θύρα - Κανονικό - Μειωμένο*
Θύρα Ε (Κεντρική) - 15 ευρώ
Θύρα 1Α - 5 ευρώ*
Θύρα 1B - 10 ευρώ
Θύρα 2Α - 10 ευρώ
Θύρα 3 - 5 ευρώ*
Θύρα 6 (Φιλοξενούμενοι) 10 ευρώ
* Μειωμένα εισιτήρια διατίθενται σε: Μαθητές, Φοιτητές, Στρατιώτες και Ανέργους με την επίδειξη των απαραίτητων ταυτοτήτων και καρτών.

Τα εισιτήρια για τις Θύρες 1Β, 2Α του γηπέδου «Γεώργιος Καμάρας» κοστίζουν 10 ευρώ και για τη Θύρα Ε, 15 ευρώ.

Η είσοδος για μαθητές, στρατιώτες, φοιτητές και άνεργους (τιμή πώλησης εισιτηρίων: 5 ευρώ) θα γίνεται από τη Θύρα 1.

Η είσοδος για τους αθλητές των Ακαδημιών και για τους αθλητές των ομάδων Νέων του Απόλλωνα Σμύρνης θα γίνεται από τη Θύρα 1.

Εκδοτήριο εισιτηρίων για τους φίλους του Απόλλωνα θα λειτουργήσει στην είσοδο της Θύρας 1.

Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η είσοδος θα γίνεται από το κλειστό γυμναστήριο του γηπέδου».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep