Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Γκολ μετά από 976 λεπτά!

Ο Δημήτρης Σουάνης βρήκε δίχτυα έπειτα από περίπου 10 μήνες.

Από τις 27 Απριλίου 2014 είχε να σκοράρει ο Δημήτρης Σουάνης. Ο έμπειρος επιθετικός ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στον Απόλλωνα στο ματς Κυπέλλου της Πέμπτης (12/02) απέναντι στον ΑΟ Χανιά και λίγο αργότερα δήλωνε συγκινημένος για τους δύσκολους μήνες που πέρασε με τον τραυματισμό του, ο οποίος τον κράτησε εκτός από τον Σεπτέμβριο έως τον Δεκέμβριο.

Ο 29χρονος επιθετικός είχε σκοράρει για τελευταία φορά στο περσινό 1-1 της Κέρκυρας στα Ψαχνά για την 5η αγωνιστική των play off. Ακολούθησαν 976 λεπτά χωρίς γκολ μέχρι το παιχνίδι Κυπέλλου στα Περιβόλια για να βρει ξανά δίχτυα.

Τα εισιτήρια ενόψει Καλλιθέας

Ο Απόλλων ξεχνά πλέον το Κύπελλο και στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Καλλιθέα τη Δευτέρα (16/02, 16:00 OTE TV). Η ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται ανήμερα του αγώνα από τις 14:00. Αναλυτικά:

Για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Καλλιθέα (Δευτέρα, 16/2/2015, 16:00) για την 17η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Football Laegue, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει:

Η διάθεση των εισιτήριων θα γίνεται την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 14:00. Οι φίλαθλοι της Καλλιθέας που θα προσέλθουν μεμονωμένα στο γήπεδο, θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Θύρα 6 ενώ εκδοτήριο για τους φίλους της φιλοξενούμενης ομάδας θα λειτουργήσει έξω από την Θύρα 3 με τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.

Όσοι φίλαθλοι είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας.

Τιμές εισιτηρίων:

Θύρα 1Α: 5 ευρώ (μειωμένο)
Θύρα 1B: 10 ευρώ
Θύρα 2Α:10 ευρώ
Θύρα 3: 5 ευρώ (μειωμένο)
Θύρα Ε (Κεντρική): 15 ευρώ
Θύρα 6 (Φιλοξενούμενοι): 10 ευρώ

* Μειωμένα εισιτήρια διατίθενται σε: Μαθητές, Φοιτητές, Στρατιώτες και Ανέργους με την επίδειξη των απαραίτητων ταυτοτήτων και καρτών».

Last modified onΠαρασκευή, 13 Φεβρουάριος 2015 15:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep