Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν έχουμε πλεονέκτημα»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης χαρακτήρισε σπουδαίο το εκτός έδρας γκολ του Απόλλωνα.

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Αλέκος Βοσνιάδης αρνήθηκε ότι η ομάδα του έχει το πλεονέκτημα μετά το 1-1 στο Κύπελλο με τον ΑΟ Χανιά και δήλωσε:

«Το πρώτο παιχνίδι από τα δύο έμελλε να είναι πολύ δυνατό ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο στο πρωτάθλημα. Ξεκινήσαμε με τον αέρα να μας ευνοεί αλλά δυστυχώς δεν προσαρμοστήκαμε στις καιρικές συνθήκες. Δεν βάλαμε πολύ την μπάλα στην περιοχή, είχαμε κατοχή που οδηγούσε σε φλυαρία και δεν έβγαζε σε φάσεις. Δεν κάναμε αυτό που έκανε ο αντίπαλος στο δεύτερο ημίχρονο και μας πήγε μέσα στην περιοχή με πολλά στημένα. Παρόλα αυτά προηγηθήκαμε, επιδιώξαμε να βρούμε τον Βάντερσον στο ένας εναντίον ενός με κάποιους από τους ακραίους του αντιπάλου.

Κερδίσαμε το πέναλτι κι είναι σπουδαίο το εκτός έδρας γκολ που πετύχαμε. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι, δεν έχουμε πλεονέκτημα αυτή τη στιγμή. Βλέπουμε ότι κι εμείς τον Λεβαδειακό στο δεύτερο παιχνίδι τον «πετάξαμε» έξω και τα Χανιά, με ήττα εδώ, «πέταξαν» έξω τον ΠΑΣ Γιάννινα. Θα δούμε σοβαρά το επόμενο παιχνίδι που είναι στην έδρα μας. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο, αλλά θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε τον αντίπαλό μας αν θέλουμε να έχουμε συνέχεια. Συνεχίζουμε ήρεμα, τώρα ασχολούμαστε με το πρωτάθλημα και το επόμενό μας παιχνίδι που είναι σπουδαίο. Να ευχηθώ στα Χανιά και στον συνάδελφο ό,τι καλύτερο».

Για τις διαφορές μεταξύ ΑΟΧ - Απόλλωνα και τη μεταξύ τους μάχη στο πρωτάθλημα:

«Έχει ακόμα πολλά παιχνίδια. Κανείς δεν είναι, πέραν της ΑΕΚ, ξεκάθαρα στα πλέι οφ. Θα δώσουμε τη μάχη μας όλοι, έχει πολλά παιχνίδια και βλέπετε ότι οι ομάδες είναι κοντά. Οι ομάδες που θα κάνουν τα λιγότερα λάθη, πιστεύω ότι θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ. Πάντως δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα, υπάρχουν πολλές ισοδύναμες ομάδες και από τη μεριά μας ευχόμαστε να κάνουμε τα λιγότερα λάθη, να μην υποτιμήσουμε καμιά κατάσταση και να μπούμε, αρχικά, στα πλέι οφ. Για τα Χανιά θα πω ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα».

Πηγή: athlitiko

Last modified onΠέμπτη, 12 Φεβρουάριος 2015 21:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep