Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Νίκη… μόνο των ποδοσφαιριστών»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για τη νίκη που πήραν οι ποδοσφαιριστές του και την μικρή συμβολή που μπορεί να έχει ένας προπονητής με μια μέρα δουλειάς.

Να βγάλει τη διάθεση από τους ποδοσφαιριστές του προσπάθησε ο Αλέκος Βοσνιάδης, αφού δεν είχε το χρόνο να δουλέψει πάνω σε άλλα πράγματα. «Σπουδαία νίκη για εμάς και ειδικά απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο και είναι πολύ καλή ομάδα» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Μπήκαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, στο καλό μας ημίχρονο εκμεταλλευθήκαμε τις φάσεις που κάναμε. Από εκεί και μετά διαχειριστήκαμε πολύ σωστά το αποτέλεσμα που είχαμε. Για μια καλή τελική πάσα δεν καταφέραμε να πετύχουμε δεύτερο τέρμα όταν μας δόθηκαν οι ευκαιρίες. Το σημαντικό είναι πως πετύχαμε μια σπουδαία νίκη που θα ηρεμήσει την ομάδα μετά το πρόβλημα που πέρασε την επόμενη εβδομάδα και με την αλλαγή του προπονητή που ήρθε.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, γιατί υπερέβαλαν πολλές φορές, είχαν μαχητικότητα, δεν ξέφυγαν καθόλου από το πλάνο, είχαν μεγάλη διάθεση και έκαναν όσα είπαμε. Ήταν μια νίκη που οφείλεται στην μεγάλη διάθεση να κάνουν αυτά που είπαμε και σε όσα έδωσαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι νίκη που μας ηρεμεί και έρχεται τώρα ένα δύσκολο παιχνίδι στην Αθήνα και πρέπει να βγάλουμε και αυτό το παιχνίδι και στη συνέχεια έχουμε χρόνο να σκεφτούμε πράγματα για μια καλή συνέχεια. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την στήριξη στην ομάδα, για την υποδοχή και σίγουρα υπάρχει δέσιμο μεταξύ μας. Εύχομαι οι χρονιές που βρίσκομαι στον Απόλλωνα να έχουν θετική αύρα και αποτελέσματα».

Πρόσθεσε τα εξής: «Είπαμε με τα παιδιά από την πρώτη μέρα που ήρθαμε, την Παρασκευή, πως ό,τι έχουν στο μυαλό τους πρέπει να το βγάλουν γιατί πολλά ακούγονται για ποιοι θα φύγουν, ποιοι θα μείνουν. Να παίξουμε αυτά τα δύο παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας επειδή όλοι κρινόμαστε και πλέον είναι σίγουρο πως κανείς δεν θα φύγει αν δεν περάσει πρώτα από εμάς αφού είμαστε εδώ. Τα παιδιά έκαναν αυτά που έπρεπε, αφού αυτά τα παιχνίδια είναι των ποδοσφαιριστών. Όταν ένας προπονητής έρχεται στην ομάδα την Παρασκευή και κάνει μια προπόνηση δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα.

Γι' αυτό το λόγο εστιάσαμε στο να βγάλουν αυτοπεποίθηση τα παιδιά, να έχουν διάθεση και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε με την ίδια διάθεση και στο παιχνίδι της Τετάρτης που ακολουθεί. Ακόμη δεν ξέρω πόσο μπορούν να τρέξουν και να βγάλουν πράγματα οι παίκτες. Αυτά δεν τα έχω δει ακόμη και όταν έρθει η ώρα θα τα διαπιστώσουμε μετά από κάποια τεστ που θα κάνουμε. Εύχομαι και στο παιχνίδι της Τετάρτης να υπάρχει η ίδια διάθεση και η προσπάθεια με τον Αχαρναϊκό».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 14 Δεκέμβριος 2014 22:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep