Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ντόπες Βοσνιάδη και... αποθέωση

Ο Απόλλων Σμύρνης αναζητά νέο ξεκίνημα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟ Χανιά. Με οπαδούς η προπόνηση.

Σελίδα θέλει να γυρίσει ο Απόλλων Σμύρνης στο κυριακάτικο (14/12, 18:00 OTE TV) εντός έδρας ματς με τον ΑΟ Χανιά. Η συγκομιδή μόλις ενός πόντου στα ματς απέναντι σε Παναιγιάλειο και Ηρακλή Ψαχνών έφεραν την παραίτηση του Νίκου Κωστένογλου από την τεχνική ηγεσία και πλέον οι «κυανόλευκοι» επιδιώκουν το νέο ξεκίνημα τον... παλιό γνώριμο, Αλέκο Βοσνιάδη.

Ο Μακεδόνας προπονητής το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι η ψυχολογία, καθώς μετά την ομιλία της Παρασκευής (12/12) έκανε ο ίδιος την τελευταία προπόνηση το Σάββατο (13/12). Και προσπάθησε να ντοπάρει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντάς τους ότι οφείλουν να αφήσουν πίσω τα πρόσφατα αποτελέσματα. Εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητές τους και, φυσικά, έδωσε το σύνθημα για την επιστροφή στις νίκες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η προπόνηση του Σαββάτου (13/12) άργησε να ξεκινήσει περίπου 40 λεπτά λόγω της ομιλίας του Βοσνιάδη στους ποδοσφαιριστές. Στο γήπεδο βρέθηκαν και περίπου 60 οπαδοί, οι οποίοι τον αποθέωσαν στην επιστροφή του, ενώ το «παρών» έδωσε ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης με τον γιο του.

Αποστολή δεν ανακοινώθηκε και άπαντες έδωσαν ραντεβού την Κυριακή (14/12) στο γήπεδο. Πριν τη σέντρα ο Βοσνιάδης θα μιλήσει με τον Κουτσόπουλο, προκειμένου να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται έπειτα από την απώλεια του πατέρα του και να αποφασίσει αν θα τον ξεκινήσει βασικό. Ετοιμοπόλεμος είναι ο Χατζηζήσης και αναμένεται να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας.

Last modified onΣάββατο, 13 Δεκέμβριος 2014 20:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep