Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Με κάνατε υπερήφανο»

Ο Σταμάτης Βελλής πρώτη φορά είδε τέτοιο πάθος από τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα.

Ο μεγαλομέτοχος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στην καθιερωμένη δήλωσή του μετά από αγώνες των «κυανόλευκων» είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους ποδοσφαιριστές του. Τόνισε, λοιπόν, ότι με τέτοιες εμφανίσεις όπως αυτή στη Δράμα κανείς δεν θα μπορέσει να τους σταματήσει, δήλωσε υπερήφανος, αλλά τόνισε ότι υπάρχουν αντίπαλοι και εκτός των γραμμών του γηπέδου.

Αναλυτικά ο Βελλής είπε:

«Σήμερα έχω να πω δύο πράγματα:

Το πρώτο, ότι ήταν μεγάλη ατυχία που δεν μπόρεσαν οι οπαδοί μας να δουν πως αγωνίστηκαν οι παίκτες μας από το 65' και μετά, όταν δηλαδή μείναμε με 10.

Προσωπικά, τέτοιον Απόλλωνα όσον αφορά το πάθος, τη δύναμη, και το ανελέητο κυνήγι της μπάλας, δεν έχω ξαναδεί στα 5 χρόνια που είμαι στην ομάδα, και δεν είναι υπερβολή αυτό. Νομίζω έχετε παρατηρήσει πόσο αυστηρά κρίνω τους παίκτες μας πάνω σε αυτούς τους τομείς. Αυτό που είδα σήμερα για τα 30 τελευταία λεπτά με κάνει να πιστεύω πως αν παίζουμε έτσι τίποτα δε θα μας σταματήσει, ούτε ο αντίπαλος στο γήπεδο, ούτε ο διαιτητής ούτε οι αντίπαλοι "εκτός γηπέδου". Αρκεί όμως να δείχνουμε τέτοιο χαρακτήρα.

Τα συγχαρητήρια μου στα παιδιά, μέσα από την καρδιά μου, σήμερα αισθάνθηκα αληθινή υπερηφάνεια για αυτά. Επαναλαμβάνω, κρίμα που δεν τους είδαν οι οπαδοί μας...

Το δεύτερο, ότι είμαι πλέον πεπεισμένος πως ορισμένοι αντίπαλοι μας δεν αγωνίζονται εναντίον μας μόνο μέσα στις 4 γραμμές ενός γηπέδου. Κάποιοι δεν αρκούνται στο να "ασχολούνται" μόνο με τα δικά τους παιχνίδια, θέλουν να ασχοληθούν και με τα δικά μας. Και αυτό κάνει τον αγώνα μας ακόμα πιο δύσκολο. Θα τους αντιπαλέψουμε όσο μπορούμε, πάντα όμως μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Για τον αγώνα τώρα: Βάσει της συνολικής εικόνας η Δόξα δικαιούται να μένει παραπονεμένη που δεν κατέκτησε την νίκη. Αλλά δε θα απολογηθούμε εμείς επειδή δε μπόρεσε να σκοράρει σε κλασσικές ευκαιρίες. Σημειωτέον ότι ο Γουμάγιας δε έκανε ούτε μία εντυπωσιακή απόκρουση! Με τον τρόπο δε που αντιδράσαμε όταν μείναμε με 10, και με το πολύ ωραίο γκολ που πετύχαμε τα παιδιά κέρδισαν πραγματικά με την αξία τους ένα χρυσό τρίποντο».

Last modified onΠέμπτη, 14 Μάρτιος 2013 12:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep