Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Μας έριξε την ψυχολογία το γκολ»

Δεν αναφέρθηκε στη διαιτησία ο προπονητής της Νίκης Βόλου Αλέκος Βοσνιάδης μετά το ματς με τη Νίκη Βόλου. Δεν αναφέρθηκε στη διαιτησία ο προπονητής της Νίκης Βόλου Αλέκος Βοσνιάδης μετά το ματς με τη Νίκη Βόλου.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε πως ο Απόλλων έχασε το πρώτο ημίχρονο λόγω του γκολ που δέχθηκε και στο δεύτερο βρήκε τον τρόπο να πάρει τον έλεγχο.

Απέφυγε να μιλήσει για τη διαιτησία και το πέναλτι ο τεχνικός του Απόλλωνα μετά το ματς με τη Νίκη Βόλου. Αλλωστε λίγα λεπτά πριν τον λόγο είχε πάρει η διοίκηση και ο πρόεδρος της ομάδας Σταμάτης Βελλής.

«Ενα σκληρό ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ομάδες που δίκαια είναι ψηλά. Η Νίκη Βόλου είναι μια ομάδα με αυτοπεποίθηση και καλούς ποδοσφαιριστές όταν έχει την κατοχή της μπάλας. Δεν αντιδράσαμε σωστά σε κάποια πράγματα. Δεχθήκαμε ένα γκολ που μας έριξε την ψυχολογία. Δεν θέλαμε να καταφύγουμε σε βεβιασμένα πράγματα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε σωστή ανάπτυξη, να βάλουμε την μπάλα στην περιοχή, μετά το 1-1 βγήκαμε μπροστά και η Νίκη βρήκε χώρους. Πιστεύω πως γενικά έγινε καλό παιχνίδι. Συγχαρητήρια για την μεγάλη προσπάθεια. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τους στόχους μας, να συνεχίσουμε ήρεμα και να εκμεταλλευθούμε το ρεπό μας για να αντιμετωπίσουμε τον Εργοτέλη στο ματς που έρχεται την ερχόμενη εβδομάδα».

Ο Γουμάγιας έπαιζε τραυματίας;

«Χτύπησε στο πρώτο ημίχρονο, είχε μια φάση που δημιουργήθηκε πρόβλημα στον τετρακέφαλο. Ευτυχώς δεν το πληρώσαμε στο τέλος, στην φάση στις καθυστερήσεις».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep