Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Με αυτούς γίνεσαι αλήτης»

Ο Σταμάτης Βελλής τόνισε πως αν δεν μπορούν εκείνοι να ανεβαίνουν στο ύψος σου, κατεβαίνεις εσύ στο δικό τους. Ο Σταμάτης Βελλής τόνισε πως αν δεν μπορούν εκείνοι να ανεβαίνουν στο ύψος σου, κατεβαίνεις εσύ στο δικό τους.

Ο Σταμάτης Βελλής μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην συνέντευξη Τύπου και προειδοποίησε για τα επόμενα «χειρουργεία» στη Ριζούπολη.

Όταν ένας αλήτης δεν μπορεί να ανέβει στο ύψος σου, πέφτεις εσύ στο δικό του. Θέλω να ζητήσω συγνώμη επειδή παραφέρθηκα στο τέλος της αναμέτρησης και μπήκα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ πως δεν θα συμβεί αυτό πάλι αν συμβούν τα ίδια. Υπάρχει ένταση και δεν μπορείς να την ελέγξεις.

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης ήταν σε έξαλλη κατάσταση μετά το τέλος του ματς με τη Νίκη Βόλου και θέλησε να μιλήσει στην συνέντευξη Τύπου για να δώσει το μήνυμα του για το μέλλον και να δικαιολογήσει την ένταση του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Θέλω να πω δύο κουβέντες πριν μιλήσουν οι προπονητές για το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν ένα έγκλημα κατ’ εξακολούθηση. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό εδώ μέσα. Το καταδικάζω και λέω πως όποιος μας μεταχειριστεί έτσι την επόμενη φορά θα έχει την ίδια αντιμετώπιση. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τη Νίκη Βόλου, άλλοι κανονίζουν αυτά τα πράγματα και έχουν τους «κυρίους» αυτούς για να τα εκτελούν. Η Νίκη Βόλου είναι καθαρή ομάδα. Την προηγούμενη αγωνιστική δέχθηκε μια αδικία που την πήρε αυτή την αγωνιστική πίσω χωρίς καμία ανάμειξη της ίδιας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό εδώ μέσα. Το καταδικάζω και λέω πως όποιος μας μεταχειριστεί έτσι την επόμενη φορά θα έχει την ίδια αντιμετώπιση. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τη Νίκη Βόλου, άλλοι κανονίζουν αυτά τα πράγματα και έχουν τους «κυρίους» αυτούς για να τα εκτελούν.

Όταν ένας αλήτης δεν μπορεί να ανέβει στο ύψος σου, πέφτεις εσύ στο δικό του.Αυτοί οι οποίοι παριστάνουν τις αθώες περιστερές, αυτοί που λένε ότι όλα καλά γίνονται στο ποδόσφαιρο. Αυτοί είναι οι ένοχοι. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη επειδή παραφέρθηκα στο τέλος της αναμέτρησης και μπήκα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ πως δεν θα συμβεί αυτό πάλι αν συμβούν τα ίδια. Υπάρχει ένταση και δεν μπορείς να την ελέγξεις. Αυτά. Συγχαρητήρια στη Νίκη Βόλου. Καλή πορεία να έχετε κύριοι, το αξίζετε. Είστε μία υγιής και συμπαθής ομάδα και μακάρι να μας αφήσουν να κάνουμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Δεν ξέρω αν μπορούμε να κάνουμε παραπάνω, αλλά να μας αφήσουν κι εμάς κι εσάς. Ευχαριστώ πολύ».

Last modified onΤετάρτη, 20 Φεβρουάριος 2013 22:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep