Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βοσνιάδης: «Καλύτεροι στο δεύτερο»

Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Αλέκος Βοσνιάδης έμεινε ικανοποιημένος από το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Θρασύβουλο.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη (2-0) απέναντι στον Θρασύβουλο ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» δήλωσε: «Μια πολύ σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα με δύσκολες καιρικές συνθήκες. Προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε και στις ανάγκες του αγωνιστικού χώρου, καθώς έπρεπε να παίξουμε ανάλογα. Πέρασε, δυστυχώς, το πρώτο ημίχρονο χωρίς να εκμεταλλευτούμε και τον ευνοϊκό άνεμο που είχαμε. Παίξαμε λάθος, με πολλές μεγάλες μπάλες.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να βάλουμε την μπάλα κάτω, να έχουμε περισσότερες συνεργασίες, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς και από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι κρατώντας παραπάνω την μπάλα, για να μην έρθει ο Θρασύβουλος κοντά μας και κάνει πολλές φάσεις… Μετά ήρθε και το δεύτερο γκολ και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε.

Να ευχηθώ στον Θρασύβουλο, που κάνει μια αξιοπρεπέστατη πορεία, να πετύχει τους στόχους του και στο συνάδελφο μακάρι να λυθούν τα προβλήματα, τα πέρασα και εγώ πέρυσι αυτά… Εμείς ήρεμα συνεχίζουμε για να δούμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ κοντά… Συγχαρητήρια στον κόσμο που μας στήριξε και στα δικά μας τα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθειά τους».


O Βασίλης Ρόβας, που έκανε ντεμπούτο, είπε: «Πετύχαμε μια σημαντική νίκη στο ντεμπούτο μου με την ομάδα, ελπίζω να ήμουν γουρλής. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, έχουμε δύσκολη συνέχεια, όμως έχουμε όλα τα όπλα για να κάνουμε πρωταθλητισμό και ελπίζω να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα είναι άξια για άνοδο. Πιστεύω ότι ο Απόλλωνας θα είναι στην τριάδα της βαθμολογίας, αρκεί να το πιστέψουμε γιατί έχουμε παίκτες με ταλέντο και προσωπικότητα. Είναι ιστορική ομάδα και ελπίζω να δικαιωθεί η προσπάθεια που κάνουμε».

Last modified onΚυριακή, 17 Φεβρουάριος 2013 20:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep