Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με Μανιά για το «διπλό»

Ο επιθετικός του Απόλλωνα είναι πανέτοιμος και θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο.

Το ίδιο πάθος που έδειξε ο Απόλλων απέναντι στην Παναχαϊκή περιμένει να δει από τους παίκτες του και κόντρα στον Θρασύβουλο ο Αλέκος Βοσνιάδης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα πάει την Κυριακή (17/2) στη Φυλή και θα επιδιώξει να συνεχίσει με νίκη στο πρωτάθλημα, ώστε να διατηρηθεί στις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο. Τελικά ο Μιχάλης Μανιάς δεν αισθάνθηκε το Σάββατο (16/2) την παραμικρή ενόχληση στους προσαγωγούς και επομένως θα παίξει κανονικά. Ως εκ τούτου μόνο ο Δημήτρης Διαμάντης θα μείνει εκτός αποστολής, όπως φυσικά και οι τιμωρημένοι Τσεμπερίδης, Κιάσσος, Φαρινόλα και Ιασωνίδης.


Ο Αλέκος Βοσνιάδης έκανε την καθιερωμένη επίσημη δήλωση πριν από κάθε αναμέτρηση των «κυανόλευκων», αναφέροντας τα ακόλουθα: «Είμαστε έτοιμοι για έναν δύσκολο αγώνα όπως είναι άλλωστε όλες οι αναμετρήσεις της κατηγορίας», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας μας ενώ πρόσθεσε: «Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα, η οποία παρά τα προβλήματα που έχει, μέχρι τώρα έχει κάνει αξιοπρεπέστατες εμφανίσεις. Άλλωστε είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί με νέο πρόσωπο λόγω των μεταγραφών που έκανε. Από την πλευρά μας θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, διάθεση, αποφασιστικότητα και συγκέντρωση για να πάρουμε ότι περισσότερο γίνεται από αυτό το ματς. Ο στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε τη νίκη χωρίς, σε καμία περίπτωση, να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Πιστεύω, ότι θα έχουμε και τη συμπαράσταση του κόσμου μας για να μας βοηθήσει στο δύσκολο αυτό ματς».


Ο Μακεδόνας έδωσε ραντεβού με όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του στις 12.00, την Κυριακή (17/2), στο «Γ. Καμάρας». Εκεί θα ανακοινωθούν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για το Δημοτικό Στάδιο Φυλής.

Last modified onΣάββατο, 16 Φεβρουάριος 2013 17:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep