Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Να επιστρέψουμε στον… Δεκέμβριο»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε πως πλεόν οι ομάδες έχουν μάθει τον Απόλλωνα και δεν του αφήνουν τους χώρους που είχε μάθει να εκμεταλλεύεται στις κόντρα επιθέσεις. Ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε πως πλεόν οι ομάδες έχουν μάθει τον Απόλλωνα και δεν του αφήνουν τους χώρους που είχε μάθει να εκμεταλλεύεται στις κόντρα επιθέσεις.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε πως οι ομάδες πλέον έχουν μάθει τον Απόλλωνα, δεν του αφήνουν χώρους και χρειάζεται προσπάθεια για να φτάσει η ομάδα στην απόδοση που είχε τον Δεκέμβριο που ήταν πρώτη.

Την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσει στη μεσαία γραμμή της ομάδας ανακοίνωσε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Ελαφράς Ταξιαρχίας, Αλέκος Βοσνιάδης.

«Ηταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Χάσαμε από μια ομάδα που είχε προβλήματα στα τελευταία ματς, αλλά έχει πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Είχαμε δώσει εντολή να μην κάνουμε φάουλ κοντά στην περιοχή γιατί έχουν καλούς ποδοσφαιριστές στις εκτελέσεις των στημένων. Δυστυχώς έγινε ένα χαζό φάουλ και στη συνέχεια χάθηαν τα μαρκαρίσματα με αποτέλεσμα να δεχθούμε το γκολ. Ξέραμε πως στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κόντρα τον άνεμο και έπρεπε να κρατήσουμε πιο χαμηλά τον ρυθμό. Στο τέλος του ημιχρόνου έγινε και η φάση που καθόρισε την αναμέτρηση, η αποβολή του Δεληζήση.

Χάσαμε έναν σημαντικό παίκτη μας και είπαμε πως δεν θα τον αντικαταστήσουμε με αμυντικό, αλλά θα αλλάξουμε την ανασταλτική μας λειτουργία. Θέλαμε να κρατήσουμε το σκορ εκεί και να προσπαθήσουμε με μια φάση να μπούμε πάλι στο παιχνίδι. Επιδιώξαμε να φέρουμε την μπάλα στην περιοχή του Παναιτωλικού, να πιέσουμε εκεί με βαριά κορμιά όπως ο Φαρινόλα.

Δεν τα καταφέραμε να πάρουμε κάτι και όταν ήρθε το δεύτερο γκολ δεν υπήρξε σημείο αντίδρασης. Για ακόμη ένα ματς δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Εμείς φέραμε την ομάδα ψηλά, εμείς θα παλέψουμε για να επιστρέψει πάλι εκεί. Θέλει πολύ δουλειά και συζήτηση για να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις».

Τα λάθη που έγιναν και είναι σε κάθε παιχνίδι περισσότερα που οφείλονται;

«Πλέον οι αντίπαλοι μας ξέρουν. Μας περιμένουν και δεν αφήνουν χώρους που ήταν για εμάς ένα σημαντικό κομμάτι της ανάπτυξής μας. Παίζουμε με κλειστές άμυνες και πίεση που μας φέρνει λάθη. Τα λάθη έγιναν, τόσο το χαζό φάουλ, όσο και το ότι χάσαμε τα μαρκαρίσματα. Κάποιες συγκυρίες σε ανεβάζουν, κάποιες σε κατεβάζουν».

Κάποιοι οπαδοί έφυγαν απογοητευμένοι από το γήπεδο. Εχετε να τους πείτε κάτι;

«Είναι φυσιολογικό να υπάρχει απογοήτευση όταν η ομάδα δεν παίρνει αποτελέσματα. Χαρούμενοι ήταν πριν τα Χριστούγεννα που ήμασταν πρώτοι στην βαθμολογία. Στεναχωρημένοι είμαστε και εμείς για τα λάθη που γίνονται και τα αποτελέσματα που δεν έρχονται, είναι ένα πρωτάθλημα που οι ομάδες είναι κοντά από άποψη δυναμικότητας. Όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος έρχεται το άσχημο αποτέλεσμα».

Τι έχει αλλάξει με το πρώτο διάστημα;

«Είχε γίνει μεγάλη προσπάθεια από τους καλούς μας παίκτες στο πρώτο διάστημα. Πρέπει να διορθώσουμε πράγματα, να τα δούμε. Κοιτάζουμε για μια ακόμη καλή μεταγραφή στη μεσαία γραμμή, έναν ποδοσφαιριστή που θα μας βοηθήσει να περνά η μπάλα σωστά στην επίθεση».

Media

Last modified onΚυριακή, 03 Φεβρουάριος 2013 22:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep