Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Όλοι Ριζούπολη...»

Κάλεσμα των οργανωμένων του Απόλλωνα ενόψει Παναιτωλικού, μέσα ο Ντόε.

Με το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα, τον Ντόε, στην αποστολή του, ο Απόλλων θα επιδιώξει ανάκαμψη. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια η Ελαφρά Ταξιαρχία μετράει μία νίκη, ενώ στα υπόλοιπα παιχνίδια δεν έχει καν σκοράρει. Το Σάββατο (2/2) η ομάδα έκανε ένα ξεμούδιασμα, οι παίκτες είδαν σε βίντεο παιχνίδια του Παναιτωλικού, ενώ ο μεγαλομέτοχος Σταμάτης Βελλής τους ντόπαρε για κατάκτηση της νίκης.

Παράλληλα, οι οργανωμένοι του Απόλλωνα, η «Αναγέννηση», εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία κάλεσαν τους οπαδούς της ομάδας να πάνε την Κυριακή (3/2) στη Ριζούπολη και να στηρίξουν την ομάδα. Αναφέρουν: «Το απόγευμα της Κυριακής, 3 Φεβρουαρίου στις 6 ακριβώς, είμαστε όλοι στις θέσεις μας, στο Γ. Καμάρας. Δίπλα στην ομάδα μας γινόμαστε ο Δωδέκατος παίκτης. Σε όλα αυτά τα χρόνια είμαστε δίπλα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» στα καλά, αλλά κυρίως στα δύσκολα. Εξάλλου ο δρόμος της Αναγέννησης του Απόλλωνα Σμύρνης ούτε εύκολος είναι, ούτε στρωμένος με ροδοπέταλα. Απαιτεί συνέχεια αγώνα, ενότητα, συσπείρωση, προσήλωση και κυρίως αγάπη για την ομάδα της καρδιά μας, τον Απόλλωνα Σμύρνης.

 

Ο στόχος της ανόδου του Απόλλωνα στη φυσική του ιστορικά κατηγορία για να επιτευχθεί χρειάζεται κατάθεση ψυχής από όλους. Από τους παίκτες, τον προπονητή, τον Σταμάτη Βελλή, τη διοίκηση και από όλους εμάς τους φιλάθλους και τους οπαδούς. Η Αναγέννηση απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Απολλωνιστές να σταθούμε δίπλα στην ομάδα, να στείλουμε παντού το μήνυμα ότι ο Απόλλωνας επιστρέφει με ψηλά το κεφάλι, ανεξάρτητος και δυνατός.

Αντίπαλος μας η ομάδα του Παναιτωλικού, με τους οπαδούς του οποίου μας ενώνουν ως Αναγέννηση άρρηκτες σχέσεις φιλίας που σφυρηλατήθηκαν στην πιο μαύρη περίοδο του Απόλλωνα, όταν όλοι μας είχαν γυρίσει την πλάτη. Τους καλωσορίζουμε στη Ριζούπολη, τους ευχαριστούμε και τους δηλώνουμε ότι μας χωρίζουν μόνο 90 λεπτά, αλλά μας ενώνουν τόσα πολλά.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ
Για το Δ. Σ. του Φιλαθλητικού & Πολιτιστικού Σωματείου

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ο Πρόεδρος Χ. Τσαούσογλου
Ο Γραμματέας Γ. Γούλας»

Last modified onΣάββατο, 02 Φεβρουάριος 2013 19:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep