Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βούλιαξε τον Απόλλωνα (4-1)

Ο Πανθρακικός αδράνησε στο 2-0, αλλά τελικά πέρασε στους «8» σε βάρος του Απόλλωνα.

Καλύτερος του Απόλλωνα ήταν ο Πανθρακικός στο παιχνίδι της Κομοτηνής, στη ρεβάνς του 1-1 της Ριζούπολης. Με πολλές αλλαγές στην αρχική της ενδεκάδα η Ελαφρά Ταξιαρχία δεν παραδόθηκε στους Θρακιώτες, αλλά επιχείρησε να κλέψει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, έστω κι αν στο φινάλε απέτυχε (4-1).

 

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και είχαν την κυκλοφορία της μπάλας. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βελτιώσουν την εικόνα τους, ωστόσο δεν το πέτυχαν στον επιθυμητό βαθμό.

Στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη ανέβασε στροφές, μείωσε σε 2-1 και εκεί που όλα έδειχναν ότι θα μπορούσε να κάνει το 2-2 για να προκριθεί, το 3-1 από τον Βαϊρουά έβαλε φρένο στις ελπίδες των «κυανόλευκων». Εκεί παρέδωσε τα όπλα η φιλοξενούμενη ομάδα, με αποτέλεσμα να έρθει και τέταρτο γκολ από το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη.


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κουτσόπουλος, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Σερφά, Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Μουνάφο, Τζάνης (63' Μίνγκας), Γωνιάδης (75' Παπαδόπουλος), Λουσέρο, Κοντογουλίδης (75' Βαϊρουά).

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Κρουσταλέλης, Κύργιας, Ιασωνίδης, Κωνσταντίνου (78' Καμαρά), Λεοντίου, Κατσίκης, Διαμάντης, Καραδέμητρος (84' Βαλαώρας), Ντιαλό.

 

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε πώς διαμορφώθηκε το τελικό αποτέσμα.

Last modified onΠέμπτη, 31 Ιανουάριος 2013 22:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep