Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Στα δύσκολα φαίνονται οι άντρες»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης υποσχέθηκε ότι ο Απόλλων Σμύρνης δεν θα είναι αδιάφορος στο ματς Κυπέλλου με τον Πανθρακικό.

Με αφορμή τον αγώνα Κυπέλλου της Πέμπτης (31/01) με τον Πανθρακικό ο Βοσνιάδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ και σημείωσε ότι ο Απόλλων μέσα από τις δύσκολες ημέρες θα βγει πιο δυνατός. Αναλυτικά δήλωσε:

«Ένα παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο μια ομάδα της Super League, η οποία έχει το πλεονέκτημα όσον αφορά στην πρόκριση. Από την πλευρά μας, στα ματς Κυπέλλου πάντα δίνουμε ευκαιρίες σε παίκτες που έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής στις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε αδιάφοροι. Θα επιδιώξουμε να πάρουμε ότι μπορούμε και από αυτό το ματς. Έχουμε εμπιστοσύνη στο υλικό της ομάδας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Γνωρίζουμε ότι προερχόμαστε από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Όμως, στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν μόνο οι καλές ημέρες, ο ενθουσιασμός και οι αγκαλιές. Υπάρχουν και δύσκολες μέρες και σε αυτές φαίνεται πόσο άντρες είμαστε. Αυτό είναι κάτι που θα αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο οι παίκτες και το τεχνικό τιμ.

Είμαστε εδώ και έχουμε την εμπειρία αλλά και την αποφασιστικότητα που απαιτείται για να διαχειριστούμε τα στενάχωρα αποτελέσματα. Είμαι σίγουρος γι' αυτή την ομάδα και πιστεύω ότι στο τέλος θα πετύχει τον στόχο της. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, τον οποίο μπορεί να στενοχωρήσαμε σε δύο παιχνίδια αλλά αυτό που πρέπει να ξέρουν όλοι είναι ότι όσοι είμαστε στην ποδοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα δεν κοροϊδεύουμε κανέναν και έχουμε μεγάλη διάθεση να πετύχουμε τον στόχο, ο οποίος προέκυψε στη διάρκεια της χρονιάς. Ας είναι συσπειρωμένοι οι φίλαθλοι γύρω μας και στο τέλος μόνο χαρές θα τους προσφέρουμε. Συνεχίζουμε ήρεμοι και με αυτοπεποίθηση».

Last modified onΤετάρτη, 30 Ιανουάριος 2013 19:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep