Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Στήριξη χωρίς άγχος»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης ζήτησε από τους φιλάθλους του Απόλλωνα να δώσουν δυναμικό «παρών» στον αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Η ήττα (1-0) από τον Εργοτέλη αποτελεί παρελθόν για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και ήδη το βλέμμα έχει στραφεί στο ματς της Δευτέρας (15/10) με τον Ηρακλή Ψαχνών εντός έδρας. Όπως σημείωσε και ο τεχνικός, Αλέκος Βοσνιάδης σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, οι «κυανόλευκοι» θέλουν τη συμπαράσταση των φιλάθλων...

Αναλυτικά ο Βοσνιάδης δήλωσε:

«Θα μπορούσαμε να πάρουμε τόσο τη νίκη όσο και την ισοπαλία στον συγκεκριμένο αγώνα. Όμως από τη στιγμή που δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε ήταν λογικό να μην πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Άλλωστε ο αντίπαλός μας σκόραρε σε ένα καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα, σημείο. Εμείς από την πλευρά μας δεν είχαμε τον χρόνο να αντιδράσουμε παρά το γεγονός ότι δημιουργήσαμε φάσεις και μετά το γκολ. Σε μια από αυτές ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε μια εξαιρετική επέμβαση».

Ο Βοσνιάδης αναφέρθηκε και στον γενικότερο χαρακτήρα που έχουν οι αγώνες της κατηγορίας αλλά και στην απόλυτη προσαρμογή που δείχνουν οι παίκτες του: «Αυτά τα ματς κρίνονται με αυτόν τον τρόπο. Αν δεν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες σου είναι φυσιολογικό να μην πάρεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Το θετικό στοιχείο είναι ότι τα παιδιά έχουν κατανοήσει τις δυσκολίες της κατηγορίας. Το βασικότερο είναι ότι τις έχουν κατανοήσει και οι νεότεροι σε ηλικία ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν είχαν τις απαιτούμενες παραστάσεις».

Όσον αφορά στον αγώνα με αντίπαλο τον Ηρακλή Ψαχνών, ζήτησε τη στήριξη από τους φίλους της ομάδας: «Φυσικά δεν έχουμε την πολυτέλεια να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με τον συγκεκριμένο αγώνα. Έρχεται ένας δύσκολος αγώνας και πλέον αυτόν έχουμε στο μυαλό μας. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να στηρίξει την ομάδα χωρίς να την αγχώσει».

Τέλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ετοιμότητα που δείχνουν όλοι οι παίκτες της ομάδας: «Κάποιοι από αυτούς που απουσίασαν κόντρα στον Εργοτέλη (σ.σ.: Διαμάντης, Καραμαλίκης, Κατσίκης), θα επιστρέψουν. Πάντως είδαμε ότι στα τρία ματς έπαιξαν συνολικά δεκαεννέα παίκτες για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα και τα πήγαν πολύ καλά. Αυτό είναι σημαντικό με δεδομένο ότι έχουμε πολλά και δύσκολα ματς, το ένα πολύ κοντά στο άλλο. Θα στηριχτούμε σε όλο το υλικό για να τα καταφέρουμε»

Last modified onΠέμπτη, 11 Οκτώβριος 2012 22:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep