Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βελλής: «Δεν αγχωνόμαστε»

Ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα, Σταμάτης Βελλής ξέχασε ήδη την ήττα στο Παγκρήτιο.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχασε πολλές ευκαιρίες στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη και δικαιολογημένα οι «κυανόλευκοι» ήταν «σκασμένοι» με την ήττα. Ωστόσο, το σύνθημα για να ξεχαστεί το αποτέλεσμα αυτό το έδωσε πρώτος ο Σταμάτης Βελλής.

«Στο Βόλο κλέψαμε έναν βαθμό που βάσει ευκαιριών και συνολικής εικόνας δεν δικαιούμασταν», είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και αναφερόμενος στην ήττα από τον Εργοτέλη είπε: «Αφήσαμε έναν, ίσως και τρεις βαθμούς που μάλλον βάσει ευκαιριών τους αξίζαμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κατά τη γνώμη μου το σημαντικό σε αυτό το πρωτάθλημα είναι να αξιοποιήσεις την έδρα σου, κάτι που καλούμαστε να κάνουμε στα επόμενα δύο παιχνίδια.

Τα εντός έδρας παιχνίδια είναι πιο «πιεστικά» και αγχωτικά από τα εκτός για τους ποδοσφαιριστές, άρα μας περιμένει δύσκολο έργο. Νομίζω, πάντως, ότι όλες οι ομάδες θα έχουν αρκετές απώλειες σε αυτό το πρωτάθλημα και εντός και εκτός έδρας και η ήττα δεν πρέπει να μας αγχώσει ιδιαίτερα. Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς για όλους».

Τη Δευτέρα (15/10) ο Απόλλων Σμύρνης θα υποδεχτεί τον Ηρακλή Ψαχνών στο γήπεδο της Ριζούπολης και, φυσικά, στοχεύει στη δεύτερη εντός έδρας νίκη για να αναρριχηθεί στη βαθμολογία.

Last modified onΠέμπτη, 11 Οκτώβριος 2012 12:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep