Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Επιτέλους...»

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης σημείωσε ότι ο Απόλλων 1926 δεν έχει βγει ακόμα από τη λάσπη.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα 1926, Παναγιώτης Διλμπέρης δήλωσε μετά τη νίκη (1-0) απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας:

«Με μια λέξη πρέπει να ξεκινήσω. Με τη λέξη επιτέλους. Επιτέλους μπήκε η μπάλα στα δίχτυα. Σήμερα δεν κάναμε τόσο καλό παιχνίδι, ούτε πολλές ευκαιρίες, αλλά εδώ απαντάμε στο ερώτημα αν θέλαμε καλή εμφάνιση ή νίκη. Νομίζω ότι μέτρησε το αποτέλεσμα. Περίμενα ότι στη φάση του διπλού δοκαριού θα λυγίζαμε, αλλά βοήθησαν πολύ και τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο. Γινόμαστε ομάδα. Ακόμη και τα παιδιά που ήταν εκτός αποστολής πανηγύριζαν με τους άλλους το γκολ.

Δε βγήκαμε ακόμη από τη λάσπη. Βγήκε ίσως μόνο η μύτη. Κινδυνεύουμε από την έπαρση, αλλά και από ότι σήμερα κάναμε κατάθεση ψυχής. Πρέπει να πάμε με τον ίδιο ψυχισμό στη Ζάκυνθο. Για τις μεταγραφές δε χρειάζεται να λέμε από τώρα. Όλοι σιγοψιθυρίζουμε τα ίδια, αλλά δε λέμε τίποτα παραπάνω, γιατί δε χρειάζεται ανασφάλεια. Εξήγησα και στα παιδιά ότι εδώ δεν κινδυνεύει κανένας, αρκεί να με πείσουν ότι μπορούν».

Ο Διλμπέρης ρωτήθηκε και για τον αποκλεισμό του Αλέξανδρου Τσούτση από την αποστολή, απαντώντας: «Ο Τσούτσης υπέπεσε σε τακτικό πειθαρχικό παράπτωμα στο παιχνίδι των Σερρών. Είναι πολύ καλός παίκτης και είχαμε θέμα από τα πλάγια, αλλά εδώ πρέπει να καταλάβουν όλοι πως κουμάντο κάνει ο προπονητής και όσοι πιστοί ας προσέλθουν».

Last modified onΤετάρτη, 17 Δεκέμβριος 2014 21:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep