Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ήρθε η ώρα»

Μήνυμα αντεπίθεσης έστειλε ο Βασίλης Ανατολίτης στους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα 1926.

Παιχνίδι χωρίς γυρισμό χαρακτηρίζουν στον Απόλλωνα 1926 το εντός έδρας ματς της Τετάρτης (17/12, 15:00) με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι «κοκκινόμαυροι» είναι απογοητευτικοί, έχουν μείνει 17 πόντους μακριά από την κορυφή και γνωρίζουν ότι άλλο αποτέλεσμα από το τρίποντο δεν υπάρχει.

Στην τελευταία προπόνηση ο τεχνικός, Παναγιώτης Διλμπέρης ανέλυσε το παιχνίδι του αντιπάλου, ενώ κάθε ποδοσφαιριστής πήρε σε USB τα επιλεγμένα στιγμιότυπα που αφορούν στον τρόπο παιχνιδιού της Αναγέννησης.
Ακολούθησε γεύμα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Ανατολίτη να τονίζει στους ποδοσφαιριστές:

«Μην έχετε το μυαλό σας στην βαθμολογία. Αν αποδώσετε σύμφωνα με τις δυνατότητές σας, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Πιστεύω σε σας, πιστεύω στην ομάδα και μένω σ' αυτό που μου είπατε πριν από έναν μήνα περίπου ότι είναι θέμα χρόνου η ανάκαμψη. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα».

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες, Κατσιαρός, Μπερτέν, όμως επιστρέφει έπειτα από ένα μήνα ο Σουλίδης.

Η αποστολή: Βρονταράς, Παν. Παπαδόπουλος, Ακασού, Αναστασίου, Βαγγελόπουλος, Γαλανόπουλος, Δήμου, Ευσταθίου, Καπετάνος, Καπνόπουλος, Καράμπελας, Κουρούπης, Μπιτσάκος, Νατσιόπουλος, Ολίσε, Βασ. Παπαδόπουλος Παπαστεριανός, Σουλίδης.

Η ΠΑΕ, τέλος ενημέρωσε ότι το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με τον Ηρακλή ορίστηκε να διεξαχθεί την Κυριακή (04/01, 16:00) με τηλεοπτική κάλυψη από τον ΟΤΕ. Αυτό της 12ης αγωνιστικής με τη Λαμία θα γίνει την Κυριακή (11/01, 15:00).

Last modified onΤρίτη, 16 Δεκέμβριος 2014 18:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep