Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Συγχαρητήρια Δανδίκα

Ο Μάκης Δανδίκας αναφέρθηκε στην πίεση του ΠΑΟΚ που άντεξε ο Απόλλων 1926.

Έπειτα από τη μεγάλη νίκη (1-0) του Απόλλωνα 1926 απέναντι στον ΠΑΟΚ ο υπηρεσιακός προπονητής των Ποντίων, Μάκης Δανδίκας είπε:

«Nα δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, έδωσαν και την ψυχή τους. Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να κάτσω στον πάγκο. Ηταν ένα ματς ψυχολογίας, προερχόμασταν από μια ήττα. Είχαμε πάθος και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να νικήσουμε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ.
Τα παιδιά είχαν περισσότερο πάθος. Έδειξαν πως θέλουν περισσότερο τη νίκη, είχαμε καλή αμυντική λειτουργία, είχαμε σωστή τακτική και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον ΠΑΟΚ εκτός από 1-2 περιπτώσεις. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο καλός και πιστεύω αυτό οφείλεται στο ότι εμείς δεν τον αφήσαμε να είναι καλός».
Για το αν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα ανέφερε: «Θα μιλήσω με τον πρόεδρο. Αυτό το καθορίζει η διοίκηση».
Όσο για το φετινό σύνολο των Ποντίων είπε: «Ξεκινήσαμε στα μέσα Αυγούστου αυτή την ομάδα. Προσπαθήσαμε με τον κ. Αλεξίου να δημιουργήσουμε αυτή την εικόνα του Απόλλωνα, της οποίας το αποκορύφωμα είναι το σημερινό αποτέλεσμα. Είναι μια νέα ομάδα, δημιουργήθηκε ένα ανταγωνιστικό ρόστερ. Αυτά τα ματς για εμάς είναι καλό, μας δίνουν αυτοπεποίθηση τέτοια αποτελέσματα και οι παίκτες μπορούν να προετοιμαστούν για το πρωτάθλημα».

Last modified onΠέμπτη, 25 Σεπτέμβριος 2014 22:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep