Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Από τα καλύτερά μας...»

Ο Ανδρέας Παντζιαράς μοίρασε συγχαρητήρια παρά τον αποκλεισμό.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα, Ανδρέας Παντζιαράς δήλωσε μετά την ισοπαλία (0-0) με τον Πανιώνιο στο Κύπελλο: ««Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε κάνει φέτος. Ζήτησα από τους παίκτες μου να είναι αποφασιστικοί, λογικοί στο παιχνίδι τους και ανταγωνιστικοί, απέναντι σε μιας από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ελλάδα τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Ήμασταν πολύ καλοί και αν έπρεπε να κερδίσει κάποιος, αυτοί θα έπρεπε να είμαστε εμείς.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα χωρίς να έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, πήραν την ευκαιρία και έδειξαν ότι μπορώ να υπολογίζω σε όλους για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Δυστυχώς είχαμε και τους τραυματισμούς, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, πρέπει να ζούμε με αυτούς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στον κόσμο για τη στήριξη, μετά τις δύο ατυχείς εμφανίσεις μας η σημερινή μας δίνει την κατάλληλη ψυχολογία για το ματς με τον Τύρναβο.

Θέλω, τέλος, να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Απόλλωνα, τη διοίκηση, τους παίκτες και τους συνεργάτες μου για τη στήριξη που μου παρείχαν το τελευταίο διάστημα στο πρόβλημα που αντιμετώπισε η οικογένειά μου. Η στήριξη αυτή έχει ανεκτίμητη αξία και θα τη θυμάμαι για πάντα».

Σε ερώτηση για τους συνεχείς τραυματισμούς διευκρίνισε: «Από τους οκτώ τραυματισμούς ο ένας μόνο είναι μυϊκός, οι άλλοι προέρχονται από χτυπήματα. Επίσης γνωρίζετε ότι το γήπεδό μας τώρα αρχίζει να γίνεται όπως πρέπει».

Last modified onΤετάρτη, 30 Οκτώβριος 2013 22:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep