Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ήταν ψηλό το εμπόδιο...

Ο Απόλλων 1926 έμεινε στο 0-0 με τον Πανιώνιο και αποκλείστηκε από τους «16» του κυπέλλου.

Το 3-1 του πρώτου αγώνα στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο άφηνε κάποιες λιγοστές ελπίδες πρόκρισης στον Απόλλωνα 1926. Η ομάδα της Καλαμαριάς προσπάθησε στη ρεβάνς να κάνει την έκπληξη, ωστόσο στην πράξη αποδείχθηκε ότι αυτό ήταν ανέφικτο. Οι Θεσσαλονικείς έπαιξαν στα ίσια κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και έμειναν στο 0-0.
Ήταν και άτυχο το συγκρότημα του Ανδρέα Παντζιαρά. Νωρίς νωρίς αναγκαστικές αλλαγές, αλλά και δοκάρι στο 56' με τον Ναλμπάντη. Ο Πανιώνιος δίχως να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο κράτησε απαραβίαστη την εστία του και προκρίθηκε στην επόμενη φάση δίχως ιδιαίτερο κόπο και ιδρώτα.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926: (Παντζιαράς): Βαλσαμάκης, Πιτσόκος, Λιόνης, Ορφανός, Μανουσαρίδης (28' λ.τ. Παρμαξίδης), Μωυσίδης, Βέργος (24' λ.τ. Ναλμπάντης), Παντελίαδης, Γκουγκουλιάς, Βλάχος, Πασιαλής (65' Δρόσος).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: (Παντελής): Παπαδόπουλος, Πάνος, Παναγιωτούδης (46' Καλτσάς), Λάσνικ (63' Παντίδος), Λαμπρόπουλος, Μητρόπουλος, Ζαχαράκης, Αυλωνίτης, Μαρουκάκης (46' Γιάννου), Καμπάνταης, Κολοβός.

Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Χαρίσης (Γρεβενών), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

Last modified onΤετάρτη, 30 Οκτώβριος 2013 19:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep