Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μοιρασιά στη Δράμα (1-1)

Ο Άρης Σοϊλέδης (αριστερά στη φωτ.) σκόραρε για τη Δόξα Δράμας. Ο Άρης Σοϊλέδης (αριστερά στη φωτ.) σκόραρε για τη Δόξα Δράμας.

Η Επανομή αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Δόξα σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Δράμα.

Η γηπεδούχος Δόξα Δράμας άνοιξε το σκορ στο ματς με την Επανομή στο 28', χάρη σε σουτ του Άρη Σοϊλέδη. Από εκείνο το σημείο και μετά η Αναγέννηση, η οποία έπαιξε χωρίς τον Πάτρικ Ογκουνσότο (ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και για προληπτικούς λόγους προφυλάχθηκε), ανέβασε στροφές και επιχείρησε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Όπως στο 33' όταν ο Ταχμαζίδης σούταρε, με τον Γουμάγια να διώχνει και τον Κουκουλέκη να αστοχεί στο ριμπάουντ που πήρε. Στο 35' εκ νέου η Επανομή απείλησε τον Γουμάγια, ο οποίος απέκρουσε το σουτ του Αναστασίου.

 

Στο 41΄ η προβολή του Τσερκέζου πέρασε άουτ, αλλά στο 50΄ ο Δημήτρης Τσερκέζος. ήταν πιο εύστοχος. Ο δεξιός μπακ των πρασίνων έκανε το 1-1 με κοντινή κεφαλιά, ύστερα από φάουλ του Ταχμαζίδη και πρώτη κεφαλιά-πάσα του Τέλλου. Από την Αναγέννηση έλειψαν και οι Κυζιρίδης, Λένος και Σπανός, ενώ δεν χρησιμοποιήθηκαν αρκετοί παίκτες, όπως οι Μωυσίδης, Μαλαμής, Νταντάμης, Τσιρλίδης και Ντέντας.

 

Μετά το ματς ο τεχνικός της Επανομής, Κώστας Γαλτσίδης ανέφερε: «Είμαστε ικανοποιημένοι από πλευράς τακτικής προσαρμογής και ανταπόκρισης και στα δυο ημίχρονα. Στο πρώτο είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά στο δεύτερο δείξαμε να τολμάμε περισσότερο».

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Γουμάγιας, Περπερίδης, Σικαλιάς, Κοντέων, Κάστσελαν, Ταραλίδης, Ιντζόγλου, Καμινιώτης, Ρούσεφ, Σοϊλέδης, Πουλάκος. Έπαιξαν και οι Δάφκος, Αθανασιάδης, Αγτζίδης, Αμανατίδης, Κασσός, Χιντατσέλι, Κανετίδης, Κάπελ και Καπνίδης.

ΕΠΑΝΟΜΗ: Τοπαλίδης, Τσερκέζος, Φωτιάς, Παπατζίκος, Τέλλος, Ναστόσκι, Κουκουλέκης, Κουλίδης, Μπαλασάς, Ταχμαζίδης, Αναστασίου. Έπαιξαν και οι Ταταρίδης, Λαμπερνάκης, Δραγανίδης, Σαμουηλίδης, Κεφάλας, Σικαλόπουλος, Μοράν.

Last modified onΣάββατο, 25 Αύγουστος 2012 23:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep