Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Φιλικές… άμυνες

Ο Ματθαίος Μαρουκάκης αφού έχασε αρκετές ευκαιρίες και τα έβαλε με τον εαυτό του, σημείωσε το γκολ που έδωσε τη φιλική νίκη στην Καλλιθέα επί του Ηρακλή Ψαχνών. Ο Ματθαίος Μαρουκάκης αφού έχασε αρκετές ευκαιρίες και τα έβαλε με τον εαυτό του, σημείωσε το γκολ που έδωσε τη φιλική νίκη στην Καλλιθέα επί του Ηρακλή Ψαχνών.

Η Καλλιθέα επικράτησε με 3-2 του Ηρακλή Ψαχνών σε μια αναμέτρηση που είχε πολλά λάθη στις άμυνες και αρκετές φάσεις εκτός από ταπέντε γκολ.

Ο Ηρακλής Ψαχνών χρησιμοποίησε μόνο στο τελευταίο ημίωρο τους βασικούς λόγω της αναμέτρησης της Κυριακής (26/8) με την Παναχαϊκή στα Ψαχνά. Αυτό το εκμεταλλεύθηκε η Καλλιθέα που είχε αρκετά καλά διαστήματα, τόσο όταν ήταν πιο αδύναμος ο Ηρακλής, αλλά και στο τελευταίο ημίωρο.

Πολύ καλή ήταν η παρουσία του Παναγιώτη Ατματσίδη, ο οποίος έκανε πολύ δουλειά στο κέντρο με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή του Ηρακλή Ψαχνών. Στο πρώτο ημίχρονο, το ζευγάρι που έδωσε κίνηση στην επίθεση της Καλλιθεάς ήταν ο Ντα Σίλβα με τον Ντακόλ που δημιούργησαν φάσεις και είχαν συμμετοχή στα γκολ.

Οι άμυνες από την άλλη πλευρά δείχνουν να χρειάζονται αρκετή δουλειά, αφού είχαν κενά και έδωσαν με εύκολα λάθη ευκαιρίες στους επιθετικούς. Πάντως, δεν μπορεί να βγάλει κανείς εύκολα συμπεράσματα, τόσο γιατί δεν έπαιξαν σε κανένα σημείο αντίπαλες οι «βασικές» ενδεκάδες, ενώ η για την Καλλιθέα, ο Νίκος Παντέλης χρησιμοποίησε παίκτες που θα παίζουν μαζί σε διαφορετικά σχήματα, κυρίως με τον Μαρουκάκη και τον Ατματσίδη.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

14’ εκτέλεση φάουλ από τον Σταύρου αποκρούσει ο Ψωμιάδης

27’ σουτ του Ντα Σίλβα διώχνει ο Ψωμιάδης

37’ ΓΚΟΛ Ο Ντακόλ εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας, τσιμπά την μπάλα και μετά την περνά πάνω από τον Ψωμιάδη για να κάνει το 1-0

45’ γέμισμα από δεξιά του Φαρινόλα, ο Ντακόλ πιάνει την κεφαλιά που φεύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Ψωμιάδη

50’ ΓΚΟΛ Ο Ντα Σίλβα εκτέλεσε κόρνερ, ο Σικαλιάς μπερδεύεται στην έξοδο και μετά από νέα σέντρα ο Φαρινόλα με κεφαλιά έκανε το 2-0 για την Καλλιθεά.

72’ ΓΚΟΛ Ο Ζουλιώτης έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Χαϊκάλης στην κίνηση έκανε το σουτ για το 2-1

76’ ΓΚΟΛ σουτ του Ρούτση έξω από την περιοχή πηγαίνει στο παραθυράκι του τερματοφύλακα της Καλλιθέας έπειτα από διώξιμο της άμυνας

81’ Ο Σέγκος βρήκε χώρο να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν πάνω στη γραμμή σε κόρνερ

84’ ΓΚΟΛ Ο Ατματσίδης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Μαρουκάκης με κεφαλιά έκανε το 3-2

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κατσούλης (46’ Μιχελής), Μουσταφίδης (75’ Στούμπος), Πλάτανος (83’ Σεμπέκος), Αρβανίτης, Καλτσάς (46' Κατσικογιάννης), Φαρινόλα (70’ Ματσούκας), Χριστοφιλέας, Ρουσάκης, Σταύρου, Ντα Σίλβα (60’ Ατματσίδης), Ντακόλ (46' Μαρουκάκης).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Ψωμιάδης (46’ Σικαλιάς), Λιόσης (36’ Μουτεσίδης), Φαρμάκης, Γκάβαλης, Χασαπίδης, Δημητρακόπουλος, Μπακομήτρος, Βαγκελί, Σπανός, Ντούμας, Κανακάρης.

ΜΕΤΑ ΤΟ 60’ η ενδεκάδα του Ηρακλή Ψαχνών ήταν:

Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Τάουερ, Ρεπετσάς, Μπαλαμπάνης, Γιέσιτς, Ρούτσης, Χαϊκάλης, Μούσα Ποκόνγκ, Σέγκος, Μουτεσίδης

Last modified onΣάββατο, 25 Αύγουστος 2012 21:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep