Νίκη Πανσερραϊκού με Γιαννιτσά

Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του Πανσερραϊκού, Γιώργος Γκουγκουλιάς. Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του Πανσερραϊκού, Γιώργος Γκουγκουλιάς.

Τα «λιοντάρια» νίκησαν με 2-1 την Αναγέννηση Γιαννιτσών στον Νέο Μυλότοπο.

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης ο Πανσερραϊκός νίκησε με 2-1 την Αναγέννηση Γιαννιτσών εκτός έδρας. Η ομάδα της Πέλλας βέβαια, πραγματοποίησε την καλύτερή της εμφάνιση σε σχέση με τα άλλα φιλικά που έχει δώσει. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Γιογιό, στο 3'. Ο παίκτης της Αναγέννησης μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-0. Η ισοφάριση για τα «λιοντάρια» ήρθε στο 20' με τον Τοντόροφ, ο οποίος με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Καραογλανίδη βρήκε δίχτυα. Εννέα λεπτά αργότερα, στο 28' ο Γκουγκουλιάς νίκησε τον γκολκίπερ των Γιαννιτσών με σουτ, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ράνιτς. Στο 35' Ο Γκουγκουλιάς είχε δοκάρι με δυνατό σουτ, όπως και ο Στεφανίδης της Αναγέννησης στο 41'. Στο 44' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν ο Καρακάσογλου ανατράπηκε από τον Ανάκογλου, με τον Ιορδανίδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση αλλά τον Κουτζαβασίλη να αποσοβεί το 2-2. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τις πολλές αλλαγές που έκαναν οι προπονητές.

 

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Καραογλανίδης, Σκέμπης, Σπαθάρας, Τζουμάνης, Μπουτζίκος, Σερέτης, Μπαξεβάνος, Ιορδανίδης, Γιογιός, Στεφανίδης και Καρακάσογλου. Έπαιξαν και οι: Πολίτης, Τσούκιτς, Ζαχαριάδης, Χατζόγλου, Κυριακίδης, Αρβανιτίδης και Σιδηρόπουλος.

Πανσερραϊκός: Κουτζαβασίλης, Κιάσσος, Τσαούσης, Καρακώστας, Καρασαλίδης, Σιάκκας, Ανάκογλου, Ράνιτς, Τοντόροφ, Γκουγκουλιάς και Κόντος. Έπαιξαν και οι: Λουσινί, Κασσέρης, Καψάλης, Μπριλάκης, Κασμερίδης, Δαγκούλης, Γιαννόπουλος, Μπονέρης, Τσούτσης

Last modified onΣάββατο, 25 Αύγουστος 2012 22:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep