«Δεν υπήρχε λόγος...»

Ο Στέργιος Καψάλης ευχήθηκε να επιτραπεί στους ποδοσφαιριστές της Βέροιας να μετακινηθούν σε άλλες ομάδες.

[googlead][/googlead]

Για την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα, τα προβλήματα που αντιμετώπισαν και το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση μεταγραφών μίλησε στο Metropolis 95,5 ο Στέργιος Καψάλης. Ο ποδοσφαιριστής των «κυανέρυθρων» τόνισε ότι δεν υπήρχε λόγος η ομάδα της Ημαθίας να συνεχίσει υπό αυτές τις συνθήκες. Αναλυτικά ανέφερε:

Για την απόφαση των ποδοσφαιριστών της Βέροιας:

«Πιστεύω ότι όλοι ξέρετε μετά και την ανακοίνωση που είχαμε βγάλει, τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα. Και ήταν πολύ σοβαρά αυτά. Πιστέψαμε κι εμείς, δώσαμε μία μεγάλη παράταση. Δεν αποσυρθήκαμε ξαφνικά, τα προβλήματα υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό. Παλεύουμε μόνοι μας με πολύ σοβαρά προβλήματα. Το παλεύαμε αγωνιστικά και τα πηγαίναμε θεωρητικά καλά».

Τι έπαιξε ρόλο στην απόφασή τους:

«Πιστεύω ότι το να αγωνίζεσαι, να χύνεις ιδρώτα, να παλεύεις να πάρεις τρεις βαθμούς, να τους παίρνεις και την επόμενη μέρα να αφαιρούνται για εξαγωνιστικό λόγο, δεν υπάρχει ουσία. Δεν υπάρχει λόγος να κάθεσαι να αγωνίζεσαι».

Αν υπήρχαν προβλήματα σίτισης ή διαμονής:

«Το κάθε παιδί είχε διαφορετική συμφωνία με την ομάδα για τη σίτιση και τη διαμονή. Δεν μπορώ να μιλήσω για όλους για το συγκεκριμένο θέμα. Σίγουρα όλα τα παιδιά αντιμετωπίζαν πολύ σοβαρά προβλήματα ακόμα και αυτά που αναφέρατε. Η σίτιση και η στέγαση για μένα είναι τα βασικότερα για έναν ποδοσφαιριστή και μετά τα υπόλοιπα».

Για την κατάσταση στη Football League:

«Όταν βλέπεις ομάδες να μην μπορούν να τερματίσουν καν στο πρωτάθλημα, δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος. Όσο πάει το πρόβλημα χειροτερεύει. Όλο και περισσότερες ομάδες αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και η κατάσταση δείχνει να χειροτερεύει».

Για την επόμενη μέρα:

«Από την μεριά μας ελπίζουμε να δοθεί μια παράταση, ώστε να μπορέσουμε να αγωνιστούμε σε μια ομάδα. Είναι ένας γύρος ακόμα στη Β' Εθνική. Θα είναι μεγάλη η αποχή αν δεν καταφέρουμε να πάμε σε μια ομάδα.

Έχουμε επικοινωνήσει με τους ανθρώπους του ΠΣΑΠ. Έχουν υποσχεθεί ότι θα βοηθήσουν. Το μόνο που έπρεπε να κάνουμε, είναι να πείσουμε την ομάδα να στείλει το έγγραφο της απόσυρσης κάτι που έγινε. Πλέον θα το τρέξουν οι άνθρωποι του ΠΣΑΠ και της Football League, ώστε να υπάρξει μια παράταση».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 22 Φεβρουάριος 2018 20:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep