Τρίτη και 13, η μέρα της κρίσης...

Οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας θα αποφασίσουν την Τρίτη 13/2 αν θα συνεχίσουν στο πρωτάθλημα, αφού πρώτα ενημερωθούν από τη διοίκηση.

[googlead][/googlead]

Θα φανεί εκ των υστέρων αν είναι δυσοίωνο, αλλά η Τρίτη και 13 (Φεβρουαρίου) θεωρείται η μέρα της κρίσης στη Βέροια...

Μετά το διήμερο ρεπό (Κυριακή, Δευτέρα) -που ήταν επιβεβλημένο λόγω του κουραστικού ταξιδιού στην Κρήτη για το ματς με τον ΟΦΗ (ακτοπλοΐκώς και οδικώς)- η ομάδα έχει προγραμματισμένη προπόνηση στις 3 μ.μ. την Τρίτη.

Πριν πατήσουν, όμως, ξανά χορτάρι οι παίκτες περιμένουν ενημέρωση από τη διοίκηση για το τι μέλλει γενέσθαι. Θέλουν να πληροφορηθούν υπό ποιες συνθήκες μπορεί να συνεχίσει στο πρωτάθλημα η ομάδα από τη στιγμή που ταλανίζεται από τα οικονομικά προβλήματα.

Αν η απάντηση δεν τους καλύψει, είναι πιθανό να πέσουν οι τίτλοι του τέλους για τη Βέροια στο φετινό πρωτάθλημα της Football League... Οι παίκτες, άλλωστε, ζυγίζοντας τα δεδομένα θα κληθούν να λάβουν από κοινού μία απόφαση.

Τον τελευταίο καιρό η ομάδα δεν συμπληρώνει 18αδα στους αγώνες, ο τεχνικός Τόλης Τερζής αναγκάζεται να χρησιμοποιεί παίκτες σε διαφορετικές θέσεις, ενώ καλεί και 7-8 παιδιά από την Κ-20 για να διεξάγονται οι προπονήσεις...

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep