Αδειάζει η κλεψύδρα στη Βέροια

«Πάγωσε» το ενδιαφέρον των αδερφών Μπίκα - αβέβαιο το μέλλον της ομάδας στην κατηγορία.

[googlead][/googlead]

Με την αβεβαιότητα να πλανάται για την επόμενη μέρα θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ (Σάββατο, 10/2, 17:00, WEB TV ΕΡΤ) η Βέροια.

Το ενδιαφέρον των αδερφών Μπίκα «πάγωσε» και όλα δείχνουν ότι δεν θα προκύψει αλλαγή ιδιοκτησίας τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Η Παρασκευή 9/2, άλλωστε, έμοιαζε με καταληκτική προθεσμία, αφού το μεσημέρι εκπνέουν και τα περιθώρια για τις μεταγραφές ελεύθερων παικτών. Η ομάδα έχει ξεμείνει με ένα ρόστερ 19 παικτών, αλλά το μεγαλύτερο αγκάθι είναι οι οφειλές προς πρώην ποδοσφαιριστές που σέρνουν διαρκώς την ΠΑΕ στο Διαιτητικό Δικαστήριο υπό την απειλή αφαίρεσης βαθμών.

Οι αντοχές εξαντλούνται, το οικονομικό ζωνάρι έχει σφίξει για τα καλά και κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τι θα ξημερώσει την επόμενη εβδομάδα. Το ενδεχόμενο να γραφτεί πρόωρα ο επίλογος στη φετινή σεζόν (όσο κι αν παλεύουν ο κόουτς Τόλης Τερζής και οι εναπομείναντες παίκτες) είναι ορθάνοικτο. Σαν να αδειάζει σιγά σιγά η κλεψύδρα...

Θυμίζουμε ότι το ενδιαφέρον των αδερφών Μπίκα για την αγορά των μετοχών «κόλλησε», επειδή αρχικά ενημερώθηκαν για χρέος 800.000 ευρώ το οποίο στην πορεία εκτοξεύτηκε στο 1,8 εκατ. δίχως να συνυπολογίζονται οι διεκδικήσεις του πρώην μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Γιώργου Αρβανιτίδη.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 09 Φεβρουάριος 2018 23:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep