«Πόσο ακόμη να αντέξουμε;»

Εκπέμπει SOS για τη Βέροια ο Απόστολος Χαραλαμπίδης που θα αποχωρήσει αν δεν αλλάξει άμεσα η κατάσταση.

[googlead][/googlead]

Σήμα κινδύνου εκπέμπει για τη Βέροια ο Απόστολος Χαραλαμπίδης που διερωτάται «πόσο ακόμη να αντέξουμε;»

Οπως επισημαίνει σε δηλώσεις του στο FL News δεν βγαίνουν ούτε οι προπονητικές μονάδες με τους 14-15 παίκτες που απομένουν, όταν προκύπτουν ένα - δυο προβλήματα τραυματισμών.

Αφήνει δε ορθάνοικτο το ενδεχόμενο ο κόουτς να παραιτηθεί (όπως ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Κυκερίδης), αν δεν βρεθεί άμεσα κάποια λύση σημειώνοντας ότι «μέχρι τώρα έμενα γιατί δεν ήθελα να παρατήσω αυτά τα παιδιά».

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Απόστολου Χαραλαμπίδη στο FL News:

-Για την ήττα από τον Εργοτέλη:
«Αρχισε να σβήνει η φλόγα μας με όλα αυτά που συμβαίνουν. Τα πήρε από κάτω τα παιδιά. Είναι μικροί και δεν μπορούν να διαχειριστούν αυτή την κατάσταση. Προσπαθούσα να τους κρατήσω για να μην τους πάρει από κάτω, αλλά είναι λογικό να επηρεαστούν από την κατάσταση γύρω τους».

-Για τη σοβαρότητα της κατάστασης:
«Δεν βγαίνουν ούτε οι προπονητικές μονάδες. Είναι μέρες που έχω 14-15 παίκτες, αν προκύψουν μερικές απουσίες μικροτραυματισμών. Δεν υπάρχει γιατρός στο γήπεδο, δεν υπάρχει φυσικοθεραπευτής. Ηταν λογικό ότι κάποια στιγμή θα ξεσπούσε το πρόβλημα».

-Για την παραίτηση του Γιώργου Κυκερίδη:
«Μόνο τον Κυκερίδη έβλεπα στην καθημερινότητα της ομάδας. Ετρεχε για όλα ο άνθρωπος. Τι λύση θα βρεθεί τώρα που παραιτήθηκε;»

-Για το δικό του μέλλον:
«Σήμερα (22/1) έχουμε ρεπό. Περιμένω από αύριο να ενημερωθώ τι θα γίνει. Μακάρι να βρεθεί μία λύση και για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο. Υπαρχουν πολλα οικονομικά και οργανωτικά προβλήματα. Αν δεν αλλάξει αυτή η κατάσταση θα αποχωρήσω. Τόσο καιρό έμενα γιατί η Βέροια είναι η πιο νεανική ομάδα.

Δεν ήθελα να παρατήσω αυτά τα παιδιά που έχουν το μέλλον μπροστά τους. Πόσο όμως να αντέξουμε ακόμη και το τεχνικό τιμ και οι παίκτες;»

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 22 Ιανουάριος 2018 14:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep