Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το ξανασυζητούν στη Βέροια...

Ο Μάκης Χάβος έχει νέο ραντεβού με τον πρόεδρο της Βέροιας Γιώργο Αρβανιτίδη ώστε να λυθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες πριν ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία τους. Ο Μάκης Χάβος έχει νέο ραντεβού με τον πρόεδρο της Βέροιας Γιώργο Αρβανιτίδη ώστε να λυθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες πριν ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία τους.

 Ο Μάκης Χάβος το συζητά πάλι με τον Γιώργο Αρβανιτίδη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Βέροιας.

Η συμφωνία του Μάκη Χάβου και του προέδρου της Βέροιας Γιώργου Αρβανιτίδη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της «Βασίλισσας του Βορρά» έχει περάσει από σαράντα κύματα. Το βράδυ της Πέμπτης (7/6) αυτό που απέμενε ήταν η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ για την συμφωνία, αλλά αυτό δεν έγινε διότι ο Ελληνας τεχνικός ήθελε να είναι και μαζί του και ο πρόεδρος στις επίσημες τοποθετήσεις. 

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στα περισσότερα, αλλά υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που δεν έχουν καθοριστεί και χρειάστηκε να καθίσουν πάλι στο τραπέζι. Ο Μάκης Χάβος μετά την επίσκεψη που έκανε στους χώρους προπόνησης και στο γήπεδο της Βέροιας διαπίστωσε κάποιες αδυναμίες, για τις οποίες ήθελε να έχει την διαβεβαίωση πως θα τακτοποιηθούν για να μπορέσει να δουλέψει όπως χρειάζεται η ομάδα. 

Μοιάζει να είναι αρκετά μικρές οι λεπτομέρειες για να «χαλάσουν» την αρχική συμφωνία των δύο πλευρών και να μην προχωρήσουν μαζί για την νέα σεζόν.

Last modified onΠαρασκευή, 08 Ιούνιος 2012 19:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep