«Ούτε Μπαρτσελόνα, ούτε ακύρωση»

Το στίγμα του Απόστολου Χαραλαμπίδη την επομένη της ήττας της Βέροιας από την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Δεύτερη εντός έδρας ήττα για τη Βέροια. Μετά τον Απόλλωνα Πόντου, από την ΑΕ Καραϊσκάκης. Μία μέρα μετά το 0-2 στην Ημαθία, ο προπονητής της Βασίλισσας του Βορρά, Απόστολος Χαραλαμπίδης, μιλά στο Fl News και επισημαίνει πως οι νεαροί παίκτες της ομάδας του δεν είναι εφικτό να γίνουν Μπαρτσελόνα, επισημαίνει ωστόσο ότι για ένα κακό ματς δεν πρέπει να ακυρωθεί η προσπάθεια που έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα.

Ο Καστοριανός κόουτς ανέφερε: «Δεν παίξαμε καλά, βρεθήκαμε σε άσχημη μέρα. Μας κυρίεψε το άγχος γιατί θέλαμε πολύ τη νίκη. Οι περισσότεροι παίκτες είναι νεαροί σε ηλικία και ίσως να μην μπορούσαν να διαχειριστούν την κατάσταση. Θέλει υπομονή αυτή η ομάδα και στήριξη. Δεν μπορεί να γίνει Μπαρτσελόνα, αλλά από την άλλη δεν πρέπει να ακυρωθεί και η προσπάθεια των παιδιών όλο αυτό το διάστημα. Σε αυτή την ηλικία είναι λογικό να υπάρχουν σκαμπανευάσματα στην απόδοση. Με ένα κακό παιχνίδι δεν ακυρώνεται η προσπάθεια των δύο προηγούμενων αγώνων».

Τη Δευτέρα (13/11) δόθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές και ως εκ τούτου στο γήπεδο επιστρέφουν την Τρίτη (14/11), οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό στην Αθήνα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 13 Νοέμβριος 2017 13:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep