Οι αρχηγοί της Βέροιας

Πρώτος αρχηγός ο Δημήτρης Σουλιώτης στη Βέροια της περιόδου 2017-18.

[googlead][/googlead]

Στη Βέροια των ριζικών αλλαγών οι τέσσερις από τους πέντε αρχηγούς της περιόδου 2017-18 είναι νεοαποκτηθέντες. Πρώτος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ορίστηκε ο κεντρικός αμυντικός (προερχόμενος από τη Λάρισα) Δημήτρης Σουλιώτης, ενώ επελέγησαν ακόμη οι Στέργιος Καψάλης, Δημήτρης Ουνγιαλίδης, Αλέκος Δόρης (ο μοναδικός του περσινού ρόστερ που μπήκε στην ιεραρχία) και ο Ρούνεϊ Βανκεβάι.

Ο Καμερουνέζος συμπεριλήφθηκε στους αρχηγούς στη λογική της καλύτερης επικοινωνίας με τους ξένους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι οι αρχηγοί είναι από 19 (Δόρης) έως 23 ετών (Καψάλης) σε μία ομάδα που ούτως ή άλλως (και λόγω μεταγραφικών περιορισμών) δεν έχει στο ρόστερ της κανένα παίκτη γεννημένο πριν από το 1994.

Ανεβαίνει ο Ζυγκερίδης

Από κει και πέρα η Βέροια -που έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια του κυπέλλου- άρχισε τη Δευτέρα 23/10 την προετοιμασία της για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησε και ο Μάκης Ζυγκερίδης ο οποίος εκτιμάται ότι θα φορτσάρει μέχρι το τέλος της εβδομαδας και θα τεθεί στη διάθεση του Απόστολου Χαραλαμπίδη.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 23 Οκτώβριος 2017 14:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep