«Κατάσχεση» από τον Δήμο

Το ποσό των 73.000 ευρώ κατασχέθηκε από τον φορέα αθλητισμού της δημοτικής αρχής της Βέροιας για οφειλές της "κυανέρυθρης" ΠΑΕ.

[googlead][/googlead]

Οικονομικό πρόβλημα προέκυψε στην Βέροια. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα 24oresimathia.gr, κατασχέθηκαν από την δημοτική αρχή και συγκεκριμένα από τον φορέα αθλητισμού ΚΑΠΑ το ποσό των 73.000 ευρώ. Η απόφαση αυτή προέκυψε μετά από ασφαλιστικά μέτρα του Δήμου, με τα οποία διεκδικούσε μισθώματα του δημοτικού σταδίου των τελευταίων τεσσάρων χρόνων. 

Τα μέτρα αυτά εκδικάστηκαν πριν λίγες μέρες και με την απόφαση αυτή κατασχέθηκαν 73.000 ευρώ από υπόλοιπο των περσινών τηλεοπτικών δικαιωμάτων που είχαν να λαμβάνουν οι «κυανέρυθροι». Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές , ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Βέροια μετέφερε αίτημα διακανονισμού του ποσού αυτού σε μηνιαίες δόσεις, κάτι που κατ΄ αρχήν απορρίφθηκε.

Μετά από την εξέλιξη αυτή η Βέροια αντιμετωπίζει ένα επιπλέον οικονομικό πρόβλημα, καθώς με τα χρήματα αυτά είχαν διακανονιστεί να πληρωθούν οφειλές προς ποδοσφαιριστές της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

Όμως οι οικονομικές εκκρεμότητες της ΠΑΕ Βέροια προς τον Δήμο δεν σταματούν εδώ. Στο άμεσο μέλλον υπάρχει δικαστήριο με το ΚΑΠΑ να διεκδικεί από την ΠΑΕ ένα ποσό άνω των 200.000 ευρώ που αφορούν μισθώματα από την προηγούμενη δεκαετία καθώς επίσης και ποσοστά από διαφημίσεις και τηλεοπτικά δικαιώματα.

ΠΗΓΗ: 24oresimathia.gr

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep