«Καλύτεροι με τις μεταγραφές»

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μίλησε για την ήττα από τον Άρη.

Η Βέροια ηττήθηκε με 4-0 από τον Αρη σε φιλικό και μετά το ματς ο προπονητής της Απόστολος Χαραλαμπίδης βρήκε ελαφρυντικά. Είπε: «Εμείς, μετά την υπερπροσπάθεια που κάναμε την Τετάρτη στο κύπελλο, θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποια παιδιά από την Κ20 και πιστεύω πως στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε πολύ καλή εικόνα. Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε τους βασικούς, αλλά φάνηκε η κούραση από τον αγώνα κυπέλλου και δεν σταθήκαμε όπως έπρεπε.

Είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου. Το δείξαμε και στον ματς με τον Αιγινιακό, με πολύ ταχύτητα και ποιότητα στην ομάδα, παρά το νεαρό της ηλικίας. Θα έχουμε καλύτερο πρόσωπο και με τις μεταγραφές που θα έρθουν. Απ' ότι βλέπεται και εσείς, ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής της Βέροιας είναι 22 χρονών, άρα γίνεται μια δουλειά που θα φανεί στα επόμενα χρόνια ώστε η ομάδα να ανέβει στη Super League».

Για την εικόνα του Άρη σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο Βέρμιο: «Ο Άρης φάνηκε πιο έτοιμος, αλλά εμείς παίξαμε με 6 παιδιά από την Κ20. Οταν μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι βασικοί μας, φάνηκε ότι δεν έχουν βάθος επειδή δεν έχουν έρθει οι μεταγραφές μας. Λείπουν 2 βασικοί και 4 μεταγραφές κλεισμένες. Έδειξε σε καλό δρόμο και πιο έτοιμος, αλλά μη σας ξεγελάει αυτό».

Last modified onΔευτέρα, 04 Σεπτέμβριος 2017 01:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep