«Βέροια από την αρχή»

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης αναφέρθηκε στο χτίσιμο της Βέροιας με στόχο την παραμονή.

Την παραμονή στην κατηγορία θα έχει την προσεχή σεζόν η Βέροια όπως δήλωσε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης. Ο νέος προπονητής της «Βασίλισσας του Βορρά» φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και σημείωσε ότι δεν θα μείνει κάποιος κορμός, αφού οι «κυανέρυθροι» θα χτιστούν από την αρχή. Συγκεκριμένα, είπε:

«Καθίσαμε στο τραπέζι, τα βάλαμε κάτω, ξέρουμε ότι θα είναι μία δύσκολη χρονιά για τη Βέροια. Θα πάει με ποδοσφαιριστές έως 24 ετών και θα δουλέψει στο χτίσιμο της ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Έχω ξαναπεράσει από τη Βέροια, με συνδέουν αρκετά πράγματα και μου άρεσε το σκεπτικό, γιατί έχω δουλέψει πολλές φορές με μικρά παιδιά και έχω βγάλει αρκετούς νέους.

Θα είναι δύσκολα, αλλά θα το πετύχουμε το κομμάτι αυτό. Να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα, να μείνει στην κατηγορία και να δημιουργήσει μία ομάδα για τα επόμενα χρόνια, ώστε όταν θα είναι έτοιμη να χτυπύσει την άνοδο».

Για τα τμήματα υποδομής:

«Έχει η Βέροια Κ20, Κ17, ήρθαν κάποια αξιόλογα παιδιά που θα δουλευτούν και θα εξελιχθούν ανάλογα για να ανταπεξέλθουν στη Β' Εθνική».

Αν μείνει ένας κορμός:

«Όχι. Θα χτιστεί από την αρχή όπως την προηγούμενη φορά που ήμουν στη Βέροια και τη βγάλαμε από τη Γ' στη Β'. Είχαμε μόνο δύο, τρία δελτία και κάναμε μία νέα ομάδα. Αυτή άντεξε για τρία, τέσσερα χρόνια ακόμα και στη Super League. Το ίδιο θα γίνει και τώρα. Παιδιά από την Κ20 αξιόλογα θα κρατηθούν και θα χτιστεί η ομάδα εντελώς νέα».

Για το ενδεχόμενο ενίσχυσης από τον Αστέρα Τρίπολης:

«Έχω πολύ καλές σχέσεις παρότι έφυγα. Δημιούργησα ένα πολύ καλό έργο και στην Κ20 που ήμουν και στην πρώτη ομάδα. Υπάρχει μια εμπιστοσύνη στο έργο μου. Να δω και πώς είναι τα πράγματα εδώ πέρα. Υπάρχει μια ανοικτή γραμμή και ίσως βοηθηθούμε».

Για το πρωτάθλημα της Football League και τον Άρη:

«Ο Άρης ήταν το πρώτο φαβορί. Υπήρχε ένα πολύ καλό υλικό. Σίγουρα έγιναν κάποια λάθη. Όταν δεν πάει κάτι καλά φταίνε όλοι. Φέτος πιστεύω να μη γίνουν λάθη. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα, τη θέλουμε στη Super League όπως και τον Ηρακλή, γιατί δίνουν διαφορετικό χρώμα στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ο Άρης να διορθώσει τα λάθη και αυτή η χρονιά να είναι δική του».

Αποδοση: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 16:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep