Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Ο Καλαϊτζίδης στο FL News

Μέσο από το εξωτερικό αναζητά η «Βασίλισσα του βορρά».

"Χρειαζόμασταν το ρεπό αφού οι παίκτες είναι κουρασμένοι. Πιστεύω ότι η διακοπή του πρωταθλήματος θα μας βοηθήσει αφού τα νέα αποκτήματα θα αφομοιώσουν το παιχνίδι. Το ρόστερ μας πλέον έχει ισχυροποιηθεί και περιμένω ακόμα καλύτερα πράγματα".

Η αποχώρηση των Τάντιτς και Φαρινόλα από τη Βέροια άφησε κενό στο ρόστερ το οποίο ακόμα δεν έχει καλυφθεί. Και για τον λόγο αυτόν οι «κυανέρυθροι» είναι σε αναζήτηση τουλάχιστον ενός χαφ, ο οποίος θα προέρχεται από το εξωτερικό. Μέσα στις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να προκύψουν εξελίξεις, αφού το περιθώριο για την απόκτηση ελεύθερων ποδοσφαιριστώνν που έδωσε η ΕΠΟ είναι μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου.

Μιλώντας στο flnews.gr ο τεχνικός της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, αναφέρθηκε στην ομάδα του: «Το ρεπό της Κυριακής (5/2) από τη μια το χρειαζόμασταν, αφού οι παίκτες είναι αρκετά κουρασμένοι. Από την άλλη χάνουμε χρόνο στην προσπάθεια να ενσωματώσουμε τα νέα παιδιά που ήρθαν με το προυπάρχον υλικό.

Πιστεύω ότι η διακοπή του πρωταθλήματος θα μας βοηθήσει προς την κατεύθυνση αυτή, αφού όταν τα νέα αποκτήματα αφομοιώσουν το παιχνίδι θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερη δυναμική. Το ρόστερ μας πλέον έχει ισχυροποιηθεί και περιμένω ακόμα καλύτερα πράγματα".

Last modified onΚυριακή, 05 Φεβρουάριος 2012 17:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep