Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αντίπαλος ο εαυτός μας»

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Βέροιας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη


Μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ Καλλονής, που βρήκε τη «Βασίλισσα του Βορρά» νικήτρια (1-0), ο προπονητής των «κυανέρυθρων», δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα στη Βέροια και την Καλλονή, μια Καλλονή που πιστεύω πως η μέχρι τώρα βαθμολογική της θέση την αδικεί γιατί όλα τα στελέχη της έχουν υψηλό βαθμό ικανοτήτων.

Φτάσαμε στην νίκη, γιατί κλείσαμε σωστά όλους τους χώρους, και γιατί δημιουργήσαμε επικίνδυνες καταστάσεις για την αντίπαλη εστία κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όπου θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει δυο τέρματα σύμφωνα με τις προϋποθέσεις τις οποίες δημιουργήσαμε. Αυτή η νίκη για εμάς είναι σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος καθώς έχουμε 3 αγώνες εκτός έδρας και έναν εντός έδρας.

Ήταν επιτακτική η βαθμολογική συγκομιδή από αυτό το παιχνίδι, βεβαίως είναι σημαντικό που αυτή η συγκομιδή έχει να κάνει με τους 3 βαθμούς της νίκης. Θα κοιτάξουμε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον, με μια ομάδα που πιστεύω ότι δείχνει αγωνιστικά να έχει τη δυναμική να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την άνοδο της. Το καλό ποδόσφαιρο δεν έχει ταβάνι, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Θέλουμε να βάλουμε στην ομάδα και λίγη περισσότερη ποιότητα. Η Καλλονή έχει την ικανότητα για πολύ καλά πράγματα, καθώς δεν την γνώρισα τώρα, την ξέρω και από το παρελθόν. Πολλά από τα στελέχη της θα μπορούσαν να ενταχθούν και στη Βέροια, η οποία κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Αντίπαλος μας είναι ο εαυτός μας. Δεν πρέπει να κοιτάμε τους υπόλοιπους, αλλά να κοιτάμε να βελτιωνόμαστε όλο και πιο πολύ εμείς. Λόγω της δυναμικής και κόσμου οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο πιστεύω θα είναι η Λάρισα, ο Πανσερραϊκός, ο Πανθρακικός, και ενδεχομένως και άλλες ομάδες οι οποίες θα βγουν στην πορεία».

Ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας, Γιώργος Καντιμοίρης είπε: «Πιστεύω έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι από τις δύο ομάδες σήμερα, εμείς από την αρχή είχαμε θέσει ως στόχο την νίκη, λόγω και του στόχου που έχουμε θέσει, το πρωτάθλημα. Σίγουρα μας προβληματίζει η γενικότερη οικονομική κατάσταση, αλλά εμείς στη Βέροια δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα, καθώς η διοίκηση και ο κόσμος μας στηρίζουν απόλυτα».

Last modified onΤετάρτη, 04 Ιανουάριος 2012 23:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep