Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κόλλησε στο μηδέν η Βέροια

Η «Βασίλισσα του Βορρά» ήλθε ισόπαλη 0-0 με τον Αετό Σκύδρας.

 

Η πολυπρόσωπη αμυντική διάταξη του Αετού Σκυδρα και οι αντίξοες καιρικές συνθήκες κράτησαν στο μηδέν τη Βέροια στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η «Βασίλισσα του Βορρά», στο δημοτικό στάδιο της πόλης.

 

Το συγκρότημα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη είχε την καθολική υπεροχή στο πρώτο μέρος, αλλά έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει με τους Μπαργκάν (12'), Τάντιτς (14') και Γεωργιάδη (38'). Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά με διάθεση να πιέσουν και έφτασαν κοντά σε ένα γκολ με κεφαλιά του Φαρινόλα στο 54' και σε σουτ του Καλτσά στο 63'. Εκτοτε ο ρυθμός του ματς έπεσε κατακόρυφα, καθώς ο Καλαϊτζίδης προέβη σε πολλές αλλαγές. Ο Αετός πάντως βρήκε την ευκαιρία να απειλήσει δις με τον Ινεμπολίδη, πριν την τελική φάση του αγώνα, που είχε πρωταγωνιστή τον Ολαϊτάν. Ο άσος της Βέροιας δεν μπόρεσε από κοντά να δώσει τη νίκη στην ομάδα του και ως εκ τούτου το φιλικό σφραγίστηκε από το φτωχό 0-0.

 

Οι συνθέσεις:

ΒΕΡΟΙΑ: Κοτταρίδης (64’ Καντιμοίρης), Γεωργιάδης (64’ Αμαραντίδης), Λανγκλέ (64’ Γελαδάρης), Καπίας (64’ Τζημογιάννης), Μπάρμπας (64’ Οικονόμου), Καλογέρης (64’ Σιλιγαρδάκης), Βεργώνης (64’ Καλαϊτζίδης), Καλτσάς (64’ Παυλίδης), Τάντιτς (64’ Λαναρής), Μπαργκάν (46’ Φαρινόλα), Κάντι (64’ Ολαϊτάν).

ΑΕΤΟΣ ΣΚ.: Αποστόλου, Κυριακίδης, Λεκάκης, Σαμαρόπουλος, Μαριορίδης, Τσιότσιος, Παπαστεργίου, Μπρέγκου, Καραγιάννης, Ιορδανίδης Γ., Προβατίδης.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Ινεμπολίδης, Παπασυμεών, Ραβούσης, Θεοδωρίδης, Ιορδανίδης Ν., Κοντσίδης, Λυσίτσας, Σφυντιλάς, Ζόμπλιος, Ιωαννίδης.

Last modified onΣάββατο, 15 Οκτώβριος 2011 19:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep