Η ώρα της συσπείρωσης

Διαφορετική ψυχολογία πλέον στην ομάδα των Τρικάλων, αλλά και στον κόσμο που αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο την Κυριακή. Διαφορετική ψυχολογία πλέον στην ομάδα των Τρικάλων, αλλά και στον κόσμο που αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο την Κυριακή.

Στα Τρίκαλα έχουν χτίσει όλες τις προϋποθέσεις για να ζωντανέψει πάλι η κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου και ήδη ξεκίνησαν οι προσπάθειες συσπείρωσης.

Η αναμέτρηση της Κυριακής (17/2 – 15:00) με τον Απόλλωνα Πόντου για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να αλλάξει ριζικά το κλίμα στο γήπεδο των Τρικάλων και να ζήσουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας το «πάθος» που έχει συνήθως η θεσσαλική εξέδρα. Η νίκη στη Δράμα επί της Δόξας και ο τρόπος που ήρθε με την ανατροπή και τον παίκτη λιγότερο για 60 λεπτά έδειξε πως ο ΑΟΤ δεν σταμάτησε να παλεύει και αυτό αποδείχθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Παράλληλα υπάρχει και η αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας που δεν ήταν τόσο αρεστή στο κοινό των Τρικάλων και αυτό είχε γίνει πολλές φορές αφορμή για αποδοκιμασίες μετά από τις ισοπαλίες, αλλά ο ίδιος έδειξε πως δεν ήταν πρόβλημα και έφυγε μετά από σπουδαία νίκη μέσα στη Δράμα. Ακόμη, σημαντικό στοιχείο είναι και η είσοδος του προέδρου του Ερασιτεχνικού σωματείου στην διοίκηση, κάτι που φέρνει την ένωση με το τοπικό στοιχείο και την κοινωνία που βγάζει από πάνω της το θέμα του ξένου επενδυτή.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΓΚΟΤΟΒΟΣ - ΣΥΜΕΛΙΔΗΣ

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Γκότοβος με τον Συμελίδη επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση και θα είναι στη διάθεση του Μίλος Κόστις. Εκτός θα είναι οι τιμωρημένοι Τσιάρας, Τσιμίκας και ο τραυματίας Ράντι.

Last modified onΠαρασκευή, 15 Φεβρουάριος 2019 22:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep