Άλλαξε εικόνα και ανεβαίνει

Ο ΑΟ Τρίκαλα δείχνει να βρίσκει τον δρόμο του προς τις επιτυχίες.

Το αρνητικό κλίμα των πρώτων αγωνιστικών αντιστρέφεται στον ΑΟ Τρίκαλα, με την ομάδα να δείχνει σημάδια ανάκαμψης μετά από την κακή εκκίνηση. Το καλοκαίρι ο πήχης είχε τεθεί πολύ ψηλά, καθώς όλοι έκαναν λόγο για άνοδο, ωστόσο η εικόνα των «κυανέρυθρων» μέσα στο γήπεδο δεν ήταν η αναμενόμενη.

Η διοίκηση Μπαταγιάννη, πριν αποχωρήσει, έκανε τις απαιτούμενες αλλαγές, καθώς αντικατέστησε τον Ράτκο Ντόστανιτς με τον Θωμά Γράφα στο τιμόνι του ΑΟΤ. Η έλευση του Έλληνα τεχνικού φαίνεται πως άλλαξε το… τσιπάκι και οι «κυανέρυθροι» άρχισαν να παρουσιάζουν βελτίωση.

Στην ήττα από τον Πλατανιά εμφανίστηκαν τα πρώτα δείγματα βελτίωσης, με τον ΑΟΤ να έχει πιο ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο και να χάνει ευκαιρίες για να σκοράρει. Ακολούθησε η νίκη επί του Ηρόδοτου, η οποία άλλαξε το κλίμα, και η δύσκολη ισοπαλία στην Κέρκυρα. Στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης τα Τρίκαλα παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικά και ένα λάθος στοίχισε τη νίκη και την πρόκριση. Απέναντι στον Αιγινιακό, ο ΑΟΤ πήρε τη νίκη με 2-0 και βελτίωσε τη βαθμολογική του θέση.

Ο αρχικός στόχος του καλοκαιριού, δηλαδή η άνοδος, είναι αντικειμενικά δύσκολο να επιτευχθεί, ωστόσο ο ΑΟ Τρίκαλα βρίσκει τον δρόμο του και στα 20 παιχνίδια που απομένουν θα επιδιώξει να ανέβει πιο ψηλά στη βαθμολογία. Εξάλλου, το επόμενο διάστημα αναμένονται διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ, που θα βοηθήσουν τους «κυανέρυθρους» να μαζέψουν περισσότερους βαθμούς και να διευρύνουν το αήττητο σερί.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep