«Μία, δύο προσθήκες»

Άμεσα ενίσχυση του ΑΟ Τρίκαλα προανήγγειλε ο Θωμάς Γράφας.

Με ένα, δύο νέα πρόσωπα θα εμφανιστεί στο πρώτο παιχνίδι του 2019 ο ΑΟ Τρίκαλα όπως δήλωσε ο Θωμάς Γράφας μετά τη νίκη (2-0) απέναντι στον Ηρόδοτο. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των Θεσσαλών είπε:

«Η νίκη ήταν μονόδρομος, δεν υπήρχε κάτι άλλο. Υπήρχε κούραση, γιατί η ομάδα μας είχε παίξει Κύπελλο με τον Απόλλωνα, γιατί δεν είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε το ανάλογο rotation. Χάσαμε ένα ημίχρονο, το πρώτο, οπότε ήμασταν φλύαροι. Στο δεύτερο ήμασταν αρκετά καλοί τακτικοί, με πάθος και θέληση. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ταΐρης ήταν θεατής και αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για την ομάδα μας. Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, σε τέτοια σημεία ήμασταν αρκετά ευάλωτοι, αλλά τώρα έχει περιοριστεί πολύ.

Μετά το γκολ που βάλαμε μας έφυγε το άγχος. Είχαμε αρκετή υπομονή στο παιχνίδι μας. Δεν πήγαμε σε παρακινδυνευμένες πάσες. Ξέραμε τι θέλαμε και το γκολ μας απελευθέρωσε. Σε εκείνο το σημείο κλείσαμε τη διάταξή μας, πήγαμε να διασφαλίσουμε το ματς και το πετύχαμε κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό. Ο Αιγινιακός βγήκε μπροστά και βρήκαμε τους χώρους για να κάνουμε το 2-0 με τον Συμελίδη.

Κοιτάμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία και τίποτε άλλο. Η κατηγορία είναι απρόβλεπτη. Είναι μία διαρκής μάχη κι εμείς για κανέναν λόγο δεν έχουμε το δικαίωμα να εφησυχάσουμε. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί έδωσαν την ψυχή τους μέσα σε 48 ώρες σε ένα δεύτερο δύσκολο ματς. Καλά Χριστούγεννα και υγεία σε όλους».

Για τις μεταγραφές:

«Δεν ξέρω από τους μεταγραφικούς στόχους πόσους θα έχουμε στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Θεωρώ ότι μία δύο προσθήκες θα τις έχουμε με την Παναχαϊκή. Έχουμε στοχοποιήσει τους παίκτες που θέλουμε, αλλά θέλει λίγο υπομονή για να πετύχεις τις κατάλληλες επιλογές».

Σε ερώτηση αν υπάρχει περίπτωση αποχώρησης του Συμελίδη, ώστε να επιστρέψει στον Απόλλωνα Πόντου, ο Γράφας απάντησε:

«Όχι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Συμελίδη».

Last modified onΚυριακή, 23 Δεκέμβριος 2018 23:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep