Αλαλούμ στον ΑΟΤ!

Εκτός τόπου και χρόνου διάψευση από τη διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα που χαρακτηρίζει... ανυπόστατες φήμες τα περί αποχώρησης Γράφα.

Απίθανες καταστάσεις στον ΑΟ Τρίκαλα. Χωρίς προηγουμένως να έχει ανακοινωθεί η παραμικρή αλλαγή στα διοικητικά της θεσσαλικής ομάδας, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ εμφανίστηκε... γραπτό μήνυμα (!) όπου η διοίκηση διαψεύδει τις ανυπόστατες φήμες περί αποχώρησης του Θωμά Γράφα! Τοποθέτηση εκτός τόπου και χρόνου, δηλαδή, καθώς ο 48χρονος παραιτήθηκε και έκανε αποχαιρετιστήρια δήλωση!

Η ΠΑΕ θα μπορούσε να ανακοινώνει ότι δεν κάνει αποδεκτή την παραίτηση, αλλά προφανώς γνωρίζει ότι αν το έπραττε θα δεχόταν και εκείνη τα «βέλη» των οπαδών σε περίπτωση νέου στραβοπατήματος την Κυριακή (09/12) απέναντι στον Ηρόδοτο. Όπως και να έχουν τα πράγματα, το ρεπορτάζ του FL News σχετικά με στήριξη στον Γράφα επιβεβαιώνεται και μένει να φανεί αν αυτός βρίσκεται στον πάγκο στο προσεχές ματς. Ο ίδιος, πάντως, σύμφωνα με την ανακοίνωση συμπεριλαμβάνεται στο αναπόσπαστο κομμάτι της νέας εποχής, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Σε διάψευση ανυπόστατων φημών περί απομάκρυνσης στελεχών του αγωνιστικού τμήματος της ομάδος, η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ δηλώνει την πλήρη στήριξή της στο έμψυχο δυναμικό (παίκτες, προπονητή, τεχνικό επιτελείο) και καλεί τον κόσμο των Τρικάλων στο πλευρό της ομάδας για να πραγματοποιήσουμε όλοι μαζί ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα.

Καλούμε τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να αφοσιωθούν ολόψυχα στην επίτευξη των στόχων της ομάδας και να αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι της νέας εποχής. Την Κυριακή όλοι μαζί».

trivi

Last modified onΠέμπτη, 06 Δεκέμβριος 2018 23:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep