Αποστολή και εξελίξεις (pics)

Η 18άδα του ΑΟ Τρίκαλα για τον αγώνα στη Σπάρτη. Εξελίξεις άμεσα με Ντόστανιτς. Τρισάγιο για Εξηνταφώνη, Λαζαρίδη.

Η αποστολή του ΑΟ Τρίκαλα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σπάρτη έγινε γνωστή τη Δευτέρα (19/11). Ωστόσο, εκτός απροόπτου οι Θεσσαλοί δεν θα παραταχθούν στο παιχνίδι αυτό με τον Ράτκο Ντόστανιτς στον πάγκο. Έως το βράδυ αναμένονται εξελίξεις επί του θέματος. Χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ αρχικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ανέφερε ότι ο Σέρβος έβγαλε την αποστολή, ακολούθως το όνομά του αφαιρέθηκε από αυτό. Ο ίδιος, πάντως, πραγματοποίησε την προπόνηση τη Δευτέρα (19/11).

Εκτός έμειναν οι Θεολόγης, Κούλπας, Μαλάι, Ράντι, Τσιμίκας, Μαντιανί, Σιαλμάς και Κατσαντώνης. Η αποστολή: Ταΐρης, Γιδόπουλος, Γκότοβος, Συριόπουλος, Κέζος, Πάνος, Γκουγκούδης, Γκόλιας, Νιάρος, Τσιάρας, Γιουκαρής, Τριανταφυλλάκος, Γκατζολάρι, Μακρίδης, Σταματάκος, Βανκεβάι, Καπός, Συμελίδης.

Το πρωί της Δευτέρας (19/11) τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη των δύο αδικοχαμένων ποδοσφαιριστών, Παντελή Εξηνταφώτη, Στάθη Λαζαρίδη και το «παρών» έδωσε η οικογένεια του ΑΟΤ και φίλαθλοι. Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Πέρασαν 22 χρόνια που έφυγαν άδικα από την ζωή οι παίκτες του ΑΟ Τρίκαλα Παντελής Εξηνταφώτης και Στάθης Λαζαρίδης, έτσι σήμερα τελέστηκε στο εικονοστάσι του σταδίου που έχει χτιστεί στη μνήμη τους, τρισάγιο παρουσία μελών της διοίκησης, φιλάθλων και ποδοσφαιριστών.

Το τρισάγιο τέλεσε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Εφραίμ Γιαννάκος. Από την πλευρά του δήμου Τρικκαίων ήταν ο αντιδήμαρχος Άκης Αναστασίου, που άφησε στο εικόνισμα μια ανθοδέσμη λουλούδια. Από τον ερασιτέχνη ΑΟΤ ο Δημήτρης Τσόγιας. Μέλη των οργανωμένων φιλάθλων Σακαφλιάδων, καθώς και οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ με τον αρχηγό Βασίλη Γκόλια να αφήνει μια ανθοδέσμη με λουλούδια στο εικονοστάσι τους, καθώς και η Κ 19 με τον προπονητή Θάνο Τέγο».

Last modified onΔευτέρα, 19 Νοέμβριος 2018 17:47

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep