Δείπνο Μπαταγιάννη (pics)

Ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΤ, Δημήτρης Μπαταγιάννης παραθέτει δείπνο στην ομάδα.

[googlead][/googlead]

Λίγες μέρες πριν από τη σέντρα στη Football League, ο Δημήτρης Μπαταγιάννης πήρε την απόφαση να παραθέσει δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα το βράδυ της Τετάρτης (24/10). Ο ΑΟΤ κοντράρεται το Σάββατο (27/10, 15.00) με τη Δόξα Δράμας εντός έδρας και η θεσσαλική ομάδα θα είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει, να ξεφύγει από την ένταση, ενώ η κίνηση λογίζεται και ως σύσφιξη σχέσεων.

Όπως ανέφερε το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Με πρωτοβουλία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα Δημήτρη Μπαταγιάννη το βράδυ της Τετάρτης παρατέθηκε δείπνο προς το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μίλησε ζεστά προς τους παίκτες του ΑΟΤ και τόνισε τη πίστη του ότι μπορούν να πετύχουν τους στόχους που έχουν χαράξει. Ζήτησε να απολαύσουν τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στην Δόξα Δράμας, ώστε να ευχαριστήσουν τόσο τον εαυτό τους, όσο και τους φιλάθλους. Στην συνέχεια οι παίκτες γεύτηκαν τις λιχουδιές στο «Κατώγι» και το οικογενειακό κλίμα είναι δεδομένο για την ομάδα των Τρικάλων».

Η προπόνηση της Τετάρτης (24/10) κύλησε χωρίς προβλήματα και έτσι άπαντες πλην του Στέργιου Τσιμίκα είναι διαθέσιμοι για την πρεμιέρα.

Last modified onΤετάρτη, 24 Οκτώβριος 2018 21:37

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep