«Καμία πρόθεση αποχώρησης»

Ομάδα που χτίστηκε για την άνοδο χαρακτήρισε ο Δημήτρης Μπαταγιάννης τον ΑΟ Τρίκαλα.

Τα σενάρια αποχώρησής του διέψευσε και στον έντυπο Τύπο ο Δημήτρης Μπαταγιάννης. Σε συνέντευξη του στη «Metrosport» ο μεγαλομέτοχος του ΑΟ Τρίκαλα ανέφερε:

«Υπάρχει όντως απογοήτευση από την πλευρά μου. Από το καλοκαίρι ακόμη. Δεν είναι κάτι τωρινό, αλλά όχι και να αποχωρήσω κιόλας. Δεν έχω πρόθεση να αποχωρήσω από την ομάδα. Ισως και ο κόσμος μας να έχει κουραστεί, βλέποντας την αγαπημένη του ομάδα να είναι τόσα χρόνια στην ίδια κατηγορία. Προσπαθεί να έρθει κοντά στην ομάδα, θέλοντας να δει βεβαίως το κάτι παραπάνω. Είναι λογικό».

Για τον στόχο του ΑΟΤ:

«Η ομάδα χτίστηκε για την άνοδο. Βέβαια, παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Μπορεί να έχεις κάνει μεγάλη προετοιμασία και μπορεί κάποια στιγμή να κάνεις «κοιλιά». Το θέμα είναι το πρόσωπο που θα βγάλει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και κυρίως να έχει διάρκεια».

Για τα έσοδα στη Football League:

«Τα δύο προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχαν έσοδα. Τουλάχιστον φέτος κάτι έγινε. Δεν μπορούν να σου λύσουν φυσικά όλα τα προβλήματα, αλλά κάτι ήταν. Αξιζε, έστω την αναμονή, με την έννοια ότι κερδίσαμε κάτι ως κατηγορία. Το προϊόν της κατηγορίας έχει αλλάξει, έχει αναβαθμιστεί. Οι ομάδες είναι πιο δυνατές. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και εύκολοι αντίπαλοι, γιατί όλοι θα κοιτούν να είναι μέσα στη δεκάδα, λόγω της αναδιάρθρωσης. Αισιοδοξώ και πιστεύω ότι θα γίνει καλό πρωτάθλημα».

Αν εν τέλει τα έξοδα διαιτησίας θα καλυφθούν από τις ΠΑΕ:

«Αυτό το θέμα είναι στον αέρα. Γίνονται ακόμη προσπάθειες. Αν το πετύχουμε, θα είναι μεγάλη βοήθεια. Αν δεν υπάρχει Football League, δεν υπάρχει Super League. Αυτό έχω καταλάβει στα χρόνια ενασχόλησής μου με την ομάδα. Η μία κατηγορία συνδέεται με την άλλη.

Η Football League έχει δείξει ότι είναι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αλλωστε, κάτι έχει αλλάξει στην κατηγορία. Επομένως, πιστεύω ότι πρέπει να έχει και ανάλογη αντιμετώπιση… Μην το ξεχνά κανείς αυτό. Η Football League είναι επαγγελματική κατηγορία. Έχει ΙΚΑ, Εφορία, έχει τα πάντα. Θέλει και υπομονή. Πρέπει να σκύψουν περισσότερο οι αρμόδιοι στο θέμα της κατηγορίας».

Για τον κόσμο είπε:

«Οι μεγάλες επιτυχίες έρχονται με τον κόσμο στο πλευρό σου. Έχεις τον κόσμο και περπατάς… Ήταν εξάλλου το μεγάλο ατού των ομάδων, οι οποίες έκαναν την υπέρβαση. Το πέτυχαν, όταν είχαν δίπλα τον κόσμο τους».

Έστειλε, τέλος, μήνυμα στους ποδοσφαιριστές:

«Πιστεύω ότι έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται σε μία πιο υψηλή κατηγορία».

Last modified onΠαρασκευή, 19 Οκτώβριος 2018 13:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep